TV’nin en iyilerini siz belirleyin

TV’nin en iyilerini siz belirleyin

Game of Thrones

Biliyorsunuz daha önce 2008, 2009 ve 2010’un en iyi filmlerini hep beraber seçmiştik. Ama şimdi ödül mevsimi filmler için değil, televizyon yapımları için gerçekleşmekte. O yüzden filmler için gerçekleştirdiğimiz oylamayı bir de diziler için yapalım istedim. Tabi bu sefer kurallarımız biraz farklı…

  • Öncelikle tüm dizilere hakim olamayacağım için adayları da sizler belirleyeceksiniz. Ben daha sonra sadece kendi izlediğim dizilerle ilgili ayrı bir yazı düşünüyorum ama şimdi asıl önemli olan sizin seçimleriniz. Toplam 10 dalda sizin oylarınızla belirlenecek 6 aday için oylama ise 4 Haziran’a kadar devam edecek. Ondan sonra belirlenen asıl adaylarla ilgili oylamayı ise 4 Haziran’dan sonra konuşacağız.
  • Eğer unuttuğum ya da gözden kaçırdığım bir dizi ya da oyuncu varsa lütfen hemen yorum olarak yazın. Ben gerekli düzeltmeyi yapıp oylamaya ekleyeceğim.
  • Bu arada bu ödül için bir isim bulabilmiş değilim. Önerilerinize sonuna kadar açığım.
  • Ve son olarak… Eğlenceli bir oylama süreci geçirmek için olabildiğince, Twitter ya da Facebook üzerinden oy atmaya yönelik reklamlarınızı bekliyorum. Bakalım Türk TV (daha doğrusu dizi siteleri) izleyicisi hangi yabancı yapımları ödüllendirecek?
Not: Aday adaylarını Haziran 2010-Mayıs 2011 arasındaki bölümlerine göre incelemeye alınız.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

3 Yorum

  1. Geri İzleme: Emmyboy? « Oscar Boy

Yorum yazın...