5. Gün

5. Gün

Mad Men

İsmini hala koyamadığım, şimdilik Emmyboy olarak adlandırdığım ödüllendirin oylaması tam gaz devam ediyor. Bilhassa Diziport’ta birkaç dizinin altına attığımız yorumlar sayesinde son birkaç günde gelen oylar ciddi bir şekilde arttı. Ama beni şaşırtan şeyler yok değil. İsterseniz birkaç küçük ayrıntıyı sizlerle paylaşayım…

  • Desperate Housewives inanılmaz ilgi odağı olmuş durumda aday olduğu her dalda. Ben bu kadar sevildiğini hakikaten bilmiyordum. Delice oy alıyorlar. Tabi diğer dizilere olan ilgi de çok yüksek ama ben ümitsiz evkadınlarından böyle bir atak beklemediğim için şaşırdım.
  • Yine beni şaşırtan bir başka şey Doctor Who, Fringe, The Vampire Diaries, Chuck gibi özellile Emmy tarafından görmezden gelinen dizileri bu denli bağrınıza basmanız… Ciddi bir fan kitlesi olduğunu fark ettim bu dizilerin sayenizde.
  • Ve tabi kategorizasyon problemleri… John Noble (Fringe) için inatla En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde oy veren mi istersiniz, yoksa Desperate Housewives‘ı drama kısmına koyanlar mı? Hatta elimde Fringe için komedi dalında verilmiş 1-2 oy da mevcut.
Sadece 5 gün içerisinde bu kadar ilgi görmüş olmamız harika. Ama sakın unutmayın, 11 Mayıs benim koyduklarım haricinde aday önermeniz için son tarih. 12 Mayıs itibariyle hem önerme kısmı sonlanacak, hem de oy tekrarları engellenecek. Ayrıca hiç oy almayan aday adaylarını da listelerden çıkaracağız. Şimdi oylama zamanı!

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...