Geçen senenin galipleri

Geçen senenin galipleri

Ödül sunacak isimler açıklanmaya tam gaz devam ediyor… Sırada geçen senenin oyunculuk dallarındaki galipleri var. Natalie Portman, Colin Firth, Melissa Leo ve Christian Bale da 84. Akademi Ödülleri’nde ödül sunacak isimler arasına eklendi. Hangi ödülleri sunacaklarını tahmin etmek çok güç değil ama keşkeHugh Jackman’ın sunduğu senede olduğu gibi o dalın eski galiplerini getirerek birşeyler yapsalar.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

4 Yorum

  1. TigerBlood

    Bu sene isimler çok sıradan,en beklenen isimler sahneye çıkıyor.
    Ya çok güzel değişik bir tören ya da çok monoton bir tören izleyeceğiz.
    Ortası olmayacak bence.Yine de törenden umudum fazla

    Yanıt
  2. Emel

    Bu dört ismi bile sahnede ödül sunarken izlemek heyecan verici olacak…

    Hugh Jackman ın sunuculuk yaptığı sene geçekten olağanüstüydü..Seneye yeniden sunsa ne güzel olurdu…Ben Steve Martin ve Alec Baldwin ikilisini de sevmiştim o sene de eğlenceliydi…Hatta o seneyi düşününce önümüzdeki yıllarda sunucu olarak Neil Patrick Harris ismini görmek isterim..Kısa süreliğine bile olsa çok iyiydi..

    Yanıt
    1. shifty

      Ben Steve Martin ve Alec Baldwin’in sunduğu geceyi çok büyük beklenti ile izleyip hiç beğenmemiştim. Tek bir espriye gülmüştüm galiba. Geçen seneki rezaleti hiç hatırlamaya gerek yok zaten. Neil Patrik Harris de Altın Kürede oldukça başarısızdı ne yazık ki. Şu ana kadar sadece iki isim var benim için. 1- tabi ki hugh jack man 2-ellen degeneres

      Yanıt

Yorum yazın...