Fragman: Blue Jasmine

Fragman: Blue Jasmine

blue-jasmine06

Haftalardır bitirme tezi ile boğuşmalarım ve tabii bir de bunların üzerine gelen Gezi Parkı süreci sebebiyle Oscar Boy’a pek bir şey karalayamamıştım. Ama şunu fark ettim ki Oscar Boy her daim beni dış dünyadan biraz olsun uzaklaştıran, kafamı rahatlatmamı sağlayan bir yer haline dönüşmüş. O yüzden kaldığım yerden devam etmek istedim bugün. Uzun zamandır vizyona ne girip çıktığını dahi bilmezken Woody Allen’ın merakla beklediğimiz filmi Blue Jasmine’in fragmanını rastlayınca biraz olsun mutlu oldum tabii. Cate Blanchett ve Sally Hawkins’in ödül sezonunda yüzünü güldürebilecek yeni Allen harikasından ilk fragmanı izlemek isteyenler şöyle buyursun:

BLUE JASMINE
Yönetmen: 
Woody Allen
Oyuncular: Cate Blanchett, Sally Hawkins, Alec Baldwin, Louis C.K., Bobby Cannavale, Andrew Dice Clay, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

  1. aserat54

    Luc Besson’un son filmi The Family’nin de fragmanır yayınlanmış. Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ve Tommy Lee Jones isimleri heyecanlandırmaya yetiyor. Bence, siz de buraya taşımalısınız fragmanı.

    Yanıt

Yorum yazın...