Fragman: The Two Faces of January

Fragman: The Two Faces of January

The Two Faces of January

Bir kısmı Türkiye’de çekilen ve bir zamanların Özgür Çocuk’u, şimdilerin başarılı oyuncusu Yiğit Özşener’in de kadrosunda yer aldığı The Two Faces of January’den ilk fragman geldi. Esasında hiç heyecanlanmamaız gerekiyor, çünkü stüdyonun filmden emin olmadığı için ertelendiği konuşuluyordu. Fakat bir yanda The Talented Mr Ripley’nin (düzeltme) yazarı Patricia Highsmith’in bir diğer romanı, diğer yanda ise Drive’ın senaryosunu kaleme almış ve şimdi de yönetmenlik koltuğuna oturan Hossein Amini var. Umuyorum The Two Faces of January ortalamanın biraz olsun üstüne çıkabilir. Buyrun bir de siz deneyimleyin bakalım:

THE TWO FACES OF JANUARY
Yönetmen: 
Hossein Amini
Oyuncular: Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Oscar Isaac, Yiğit Özşener, Ali Kalaba

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

  1. Metin

    Ufak bir düzeltme; Tinker Tailor Soldier Spy, Patricia Highsmith’in değil, John le Carre’nin romanıdır. The Two Faces of January elbette Highsmith’in romanı. Highsmith’in diğer romanları; Strangers on a Train, The Talented Mr. Ripley, The Glass Cell, Ripley’s Game, The Cry of the Owl. le Carre, casusluk romanları yazarken Highsmith cinayet romanları yazar.

    Yanıt

Yorum yazın...