JLaw, Oscar gecesinde

JLaw, Oscar gecesinde

Jennifer Lawrence, best actress winner for "Silver Linings Playbook," reacts with her Oscar at the 85th Academy Awards in Hollywood, California

U2, Karen O, Idina Menzel ve Pharrell Williams’ın En İyi Özgün Şarkı kategorisindeki aday oldukları parçaları törende seslendireceklerinin açıklanmasının ardından gecede ödül takdim edecek isimlerin kimler olacağını merakla bekliyorduk. Ve ödül sunacak ilk oyuncu açıklandı: Jennifer Lawrence. Geçtiğimiz yıl Silver Linings Playbook ile ilk Oscar’ına kavuşan JLaw, bu yıl American Hustle ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında yarışıyor. Pek bir şansı olduğu söylenemez. Tek dileğim tıpkı Altın Küre’de olduğu gibi En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Leonardo DiCaprio’ya takdim etmesi.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

    1. Metin

      İlk aklıma gelen Tom Hanks. Philadelphia filmindeki rolü için en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Tom Hanks, ertesi sene en iyi kadın oyuncu ödülünü sunmuş ve de en iyi erkek oyuncu ödülünü bu kez Forrest Gump ile almıştır.

      Yanıt
    1. aserat54

      Penelope Cruz, 2008’de ödül aldı. Ama ertesi yıl Yardımcı Erkek Oyuncu dalını sunan güzel aktris, 2009’da Nine filmi bir kez daha aday olmasına rağmen geceden eli boş döndü ne yazık ki…

      Yanıt

Yorum yazın...