Fragman: The Skeleton Twins

Fragman: The Skeleton Twins

7707-thumb

Saturday Night Live ekibinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından Kristen Wiig ve Bill Hader, The Skeleton Twins için bir araya gelmiş. Fragman birkaç saat önce nette yerini aldı. Film büyük fırtınalar koparamayacak olsa bile oldukça sevimli gözüküyor. Bana biraz Andy Samberg’lü Celeste and Jesse Forever’ın drama / komedi karışımını hatırlattı. Bir de siz göz atın bakalım:

THE SKELETON TWINS
Yönetmen:
Craig Johnson | Senaryo: Mark Heyman ve Craig Johnson
Oyuncular: Kristen Wiig, Bill Hader, Luke Wilson, Ty Burrell, Boyd Holbrook, Kathleen Rose Perkins, Mark Duplass, Paul Castro Jr.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

  1. Refik Eren Uysal

    Ben çok umutluyum açıkcası çünkü SNL’den en sevdiğim 2 oyuncu var.Fragmanı izledikten hemen sonra Hollywood Dish skeçlerini izledim (ki en az 50 defa izlemişimdir) ve yine afedersiniz anıra anıra güldüm bu filmde de aynı şekilde gülmeyi umuyorum gerçi biraz daha oturaklı duruyor ama bakalım. Bu arada beklentim gerçekleşirse sinemada izlememekte yarar var o gülmeye insanın kendi ana babası bile tuhaf tuhaf bakıyorsa millet ne demez =D

    Yanıt

Yorum yazın...