Fragman: Big Eyes

Fragman: Big Eyes

Big Eyes
Big Eyes

Sanırım izlemeyen kalmadı, ama ben Youtube’da HD kalitede bir paylaşım yapılana kadar bekledim. Harvey Weinstein’in bu sene The Imitation Game ile birlikte yarışa sokmaya çalışacağı tek film olan Big Eyes’ın yönetmen koltuğunda Tim Burton oturuyor. Birkaç teknik kategoride karşımıza çıkması ve Amy Adams’a altıncı adaylığını getirmesini bekliyoruz. Bu arada Christoph Waltz, yardımcı erkek oyuncu dalında yarışmayacakmış. Fakat Harvey’ye güven olmaz. Bir anda yine kategori değiştirip Waltz’u yardımcıya atabilir. Django Unchained’de aynı taktiği uygulayıp Oscar aldıklarını hala unutmadık. Şimdi buyursunlar hayal kırıklığı yaratan fragmana:

BIG EYES
Yönetmen: 
Tim Burton | Senaryo: Scott Alexander ve Larry Karaszewski
Oyuncular: Amy Adams, Christoph Waltz, Krysten Ritter, Danny Huston, Terence Stamp, Jason Schwartzman, Jon Polito

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

  1. Metin

    Gerçekten fragman pek zayıf görünüyor. Beetlejuice, Edward Scissorhands, Batman Returns, Ed Wood, Big Fish ve hatta Sleepy Hollow ile taptığım Tim Burton’a ne oldu böyle? Gerçi Alice’in fragmanı pek ümit veriyordu da ne oldu? Sonucunu gördük. Tim, bir an önce sinemayı neden sevdiğini hatırlamalı. Batman Returns, Ed Wood, Edward Scissorhands gibi mükemmel filmleri yeniden yaratmalı.

    Yanıt

Yorum yazın...