Ve Readers’ Choice oylaması başlasın!

Ve Readers’ Choice oylaması başlasın!

Oscars

<<<HEMEN OY VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Bu yıl Readers’ Choice Ödülleri yedince kez sahiplerini bulacak olmasına rağmen tarihinde ilk kez sadece kazananları değil, adayları da siz okuyucular tarafından belirlenecek. O yüzden çıkacak sonuçlar her zamankinden daha çok anlam ifade ediyor. Artık Oscar’a benzer listeler mi, Interstellar ve Gone Girl’ün bol bol gözüktüğü adaylıkları mı, yoksa tamamen özgün bir sıralamayla mı karşılaşırız bilmiyorum. Tek bildiğim oylamanın bugün itibariyle başladığı ve 14 Şubat Cumartesi akşamına kadar devam edeceği. Sizlerden oy verirken sadece tek bir şeye dikkat etmenizi rica edeceğim, o da kimi kaçıncı sıraya koyduğunuz. Tıpkı Oscar gibi “preferential ballot” sistemini kullanacağımızdan sıralamalarınız büyük önem taşıyor. Ayrıca istediğiniz dalı es geçebilir, ya da beş değil üç ya da dördüncüyü sıraladıktan sonra geri kalanını boş bırakabilirsiniz. Hadi bakalım, Readers’ Choice oylaması başlasın!

<<<HEMEN OY VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

3 Yorum

    1. Refik Eren Uysal

      O ikisini ben de seçeydim keşke tam Razzie kafasında düşünüpte seçimimi yaptım.Şu an çok pişmanım.Keşke en kötü kategorileri biraz daha artsa o filmdeki plastik bebeği bile oyunculuk dalında aday olarak seçerdim.Neyse Hobbit’i ekledim ya biraz olsun teselli buluyorum.

      Yanıt
  1. Derin

    Off yaa lanet olası internet problemi yüzünden ne zamandır dört gözle beklediğim oylamayı saat farkıyla kaçırdım… Gerçi bir şekilde sonuçların beni tatmin ediceğini düşünüyorum.

    Yanıt

Yorum yazın...