Fragman: Southpaw

Fragman: Southpaw

Southpaw

Çok bir şey demeyeceğim, çünkü Jake Gyllenhaal’un ödül alma ihtimalinin konuşulduğu Southpaw filminin fragmanı gerçekten oldukça ucuz duruyor. Amerika’da yaz aylarında gösterime girmesinden şüphelenmiştik zaten. Ama en azından bu fiziksel transformasyon oyunculuk adaylığı getirir mi diye düşünüyorduk. Şimdi o bile şaibeli. Acaba film ne kadar kötü olacak, çok merak ediyorum. Buyrun fragmana:

SOUTHPAW
Yönetmen:
Antoine Fuqua
Senaryo: Kurt Sutter ve Richard Wenk
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker, Naomie Harris, Rachel McAdams, Victor Ortiz, 50 Cent, Tyrese Gibson, Miguel Gomez

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

3 Yorum

  1. Sedart

    Flghter / warrior tadinda, bilinçli bir pejmürdelik gibi geldi bana, ama vizyon tarihi fena, Haklısın. Bir de acaba Jake Gylenhaal çığlıklar atmadan rol yapmayacak mi artık?

    Yanıt
  2. Deha

    film zaten oscarlık durmuyor(tarihi,oyuncular vs) . zaten akademide pek ilgilenmediği için jake’le çok bir şey beklememek lazım. ama bana göre nightcrawlerdan daha iyi bir performans izleyebiliriz. çünkü yine adam karakterde kaybolmuş. ayrıca zaten yönetmenden belli değil mi filmin oscarla uzaktan yakından alakasının olmadığı. jake bu arada iyi kariyer yaptı yalnız genç yaşına rağmen, eğer bu filmde tutarsa artık kimse tutamaz onu(akademi bile:D)

    Yanıt

Yorum yazın...