Movie Smackdown’da Büyük Final!

Movie Smackdown’da Büyük Final!

Black Swan vs. Kış Uykusu
Black Swan vs. Kış Uykusu

Beklenen an geldi. Oscar Boy okuyucuları olarak 4 Haziran’dan beri 128 filmin yarıştığı büyük bir turnuva için oylarınızı kullanmaktaydınız. Amacımız 2010’lu yılların ilk yarısının en iyi filmini bulmaktı. Ve haftalar süren oylamalar sonrası artık sayı ikiye düşmüş durumda. Final ikilisi (Drumrolls, please!)… Kış Uykusu ve Black Swan! Ama tabii yarı finale kadar kalan diğer ikiliyi de tıpkı Dünya Kupası’nda olduğu gibi üçüncülük maçı için karşı karşıya getireceğiz. Yine iyi olan kazansın diyerek sizleri oylamaya yönlendiriyorum. Kim kazanırsa kazansın Oscar Boy’a yakışır bir sonuç olduğu için de ayrıca mutlu olduğumu ekleyeyim. Buyursunlar:

Final oylaması 30 Haziran Salı gecesine kadar devam edecek.

Final oylaması sona ermiştir.
Sonuçlar yarın açıklanacak…

Final

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

3 Yorum

  1. Geri İzleme: Movie Smackdown’da ilk dört belli oldu… | Oscar Boy

  2. Mustafa

    Kim kazanırsa kazansın güzel bir sonuç olacak. Black Swan çok daha zorlu eşleşmelerden galip çıkarak buraya geldi. Kış Uykusunun rakipleri nispeten daha kolaydı. Hak eden kazansın.

    Yanıt

Yorum yazın...