Altın Küre’yi nasıl izleyeceğiz?

Altın Küre’yi nasıl izleyeceğiz?

Ricky Gervais
Ricky Gervais

Cnbc-e mefta olmadan evvel Oscar ve Altın Küre’yi yayınlayan bir kanaldı. Fakat perde arkasında bizim bilmediğimiz şeyler oldu ve yıllardır anlaşmaları olduğu iki ödül töreni de vadeleri dolunca başka kanalların eline geçti. Oscar’ı iki senedir Digiturk’den takip ediyoruz. Altın Küre’yi ise geçen yıl ne yazık ki kimse yayın haklarını almadığından internetten izlemiştik. Bu sene Fox Life adındaki bir kanal atak yapmış ve Altın Küre’yi bünyesine almış. O yüzden içimiz bir nebze rahat. Fakat benim gibi Digiturk kullanıcısı olanlar için 2013 yılında bu platformu terk eden Fox Life pek bir şey ifade etmiyor. İşte şimdi harekete geçelim ve Altın Küre’yi izleyebileceğimiz yolları sıralayalım istiyorum. Buyursunlar:

  • Fox Life’dan takip edebilmek için DSmart, Tivibu, Teledünya ya da Turkcell TV+ üyesi olmanız gerekiyor. Simültane çeviri muhtemelen olmayacak, onu da ekleyeyim.
  • Bu dört platforma da üye olmayanlar için çare belli, NBC streami yapan linkler. E buyursunlar: http://www.stream2watch.co/live-tv/us/nbc-live-stream. Stream 3 & 1’i kullanabilirsiniz.
  • Ben DNS ayarlarımla oynamada ustayım, VPN benim işim diyorsanız da ABD adresi kullanarak NBC’nin sitesine (http://www.nbc.com/live) de uğrayabilirsiniz.

Söyleyeceklerim bu kadar. Gece 1’de Kırmızı Halı Töreni, 3’te ise tören başlayacak. Şimdiden iyi seyirler!

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

7 Yorum

Yorum yazın...