Togetherness – 2. Sezon

Togetherness – 2. Sezon

togetherness-season-2
Yaratıcılar: Jay Duplass, Mark Duplass & Steve Zissis | Oyuncular: Mark Duplass, Melanie Lynskey, Amanda Peet, Steve Zissis, Abby Ryder Fortson, Peter Gallagher, John Ortiz, Joshua Leonard, Ginger Gonzaga, Katie Aselton, Emily Althaus | 25 dakika | HBO

| A+ |

togetherness_ver2Her güzel şeyin bir sonu olduğu saçmalığına inanıyorsanız Togetherness’ın iptal edilmesine verdiğim pek de olgun olmayan tepkiyi anlamlandıramamış olabilirsiniz. HBO, Duplass Kardeşler’in kariyerlerindeki en iyi şey sayılabilecek diziyi ikinci sezon finali yayınlandıktan sonra bitirdi. Her ne kadar Amanda Peet vermiş olduğu röpörtajda Duplassler’in bir şekilde hikayenin devamını getirebileceğini iddia etse de sanki bu ekip başka bir projeyle karşımıza çıkacakmış gibi hissediyorum. Hayatlarındaki problemlerle boğuşan evli bir çift ile pek de kalıplara sığdıramayacağınız diğer çiftin başından geçenleri konu alıyordu Togetherness. Kadın – erkek ilişkileri üzerine inanılmaz analizler yaparak aklınızı başınızdan almaktan ziyade, çok iyi inşa edilmiş karakterleriyle işleyen bir matematiği vardı dizinin. Bu bir casting başarısı mı, yoksa senaryonun umursamaz hafifliğinin getirisi mi bilemiyorum. Ama şu bir gerçek ki, ekrana gelen 16 bölümün 16’sı da birbirinden kusursuzdu. Geçen sene kickball oyunuyla aklımıza başımızdan almışlardı, bu yıl da tüm marifetlerini sahilden kum çaldıkları bölüme saklamışlar. Gönül Tina’nın (Amanda Peet) anne olduğunu, Brett (Mark Duplass) ile Michelle’in (Melanie Lynskey) arasının düzeldiğini, Alex’in (Steve Zissis) de hem hayallerinin işine hem de hayallerinin kadınına kavuştuğunu görmek istiyor. Umuyorum zalim HBO yöneticilerinin aldığı anlamsız kararı düzeltecek bir cengaver çıkar.
MVP: Amanda Peet

togetherness

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...