The Real O’Neals – 1. Sezon

The Real O’Neals – 1. Sezon

Yaratıcılar: Joshua Sternin ve Jennifer Ventimilia
Yaratıcılar: Joshua Sternin ve Jennifer Ventimilia | Oyuncular: Martha Plimpton, Jay R. Ferguson, Noah Galvin, Matthew Shively, Bebe Wood, Mary Hollis Inboden, Hannah Marks, Sarayu Blue, Madison Iseman, Kaylee Bryant, Jeremy Lawson, Jimmy Kimmel, Garrett Clayton, Caroline Morahan, Frances Conroy, Phil LaMarr, Matt Oberg, Ian Gomez, Noah Crawford, Scott Menville, Tim Gunn | 25 dakika | ABC

| A- |

real_onealsYeni diziler açısından epey kuru geçtiği iddia edilen 2015/16 televizyon sezonunda UnREAL’dan Mr. Robot’a, Master of None’dan Crazy Ex-Girlfriend’e, Baskets’dan Scream Queens’e kadar pek çok şahane yapım izledik. Adını muhtemelen ilk kez şu an duyacağınız The Real O’Neals da o yeni dizilerden bir diğeri. Geleneklerine ve dini değerlerine bağlı Katolik ailenin oğlu Kenny sonunda eşcinsel olduğunu tüm dünyaya haykırmaya karar veriyor. Başta baskıcı annesi olmak üzere ailesinin tüm fertlerinden farklı tepkiler gören Kenny’nin huzura erişi tam spot ışıklarını çekecekken annesiyle babasının da boşanma arefesine girdiğini öğreniyor. Oldukça komik, elindeki materyalden doğru hikayeleri nasıl sağacağını bilen ve her şeyden önemlisi çok ünlü yüz içermemesine rağmen kadrosunda tek bir patlak tekeri olmayan bir dizi The Real O’Neals. Martha Plimpton’la belki Raising Hope, belki de konuk oyuncu olduğu sayısız diziden birinde tanışmışsınızdır. Baba Jay R. Ferguson da Mad Men’de Peggy’nin sürekli gitgeller yaşadığı iş arkadaşıydı. Yalnız ikisi de asıl yıldız değil. The Real O’Neals özellikle Noah Galvin’in komedideki yetileri sayesinde yükseliyor. Kardeşlerini canlandıran Matt Shively ve Bebe Wood’la öyle güzel bir üçlü olmuşlar ki ebeveynleri bir kenara atıp sadece bu üç kafadarı izlemeyi çok isterdim. Şu an Modern Family, The Goldbergs, Fresh Off the Boat ve Black-ish ile komedinin vazgeçilmez adresi haline dönüşen ABC, yine keyifli bir aileyi uzun yıllar boyunca ekrana taşıyacak gibi gözüküyor. Umuyorum Noah Galvin de bu uzun yolculuktan yararlanıp ününe ün katar ve Emmy adaylığı ile, belki bu sene değil ama, bir gün buluşur.

realoneals

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...