Smackdown’da Dizilerin Savaşı

Smackdown’da Dizilerin Savaşı

top128

Filmekimi öncesi epey boş olan gündemimizi kalabalıklaştırmak adına yepyeni bir Smackdown için kolları sıvadım. Hatırlarsanız ilk sezonda son 5 yılın en iyi filmini aramış ve Kış Uykusu cevabını almıştık. Ardından hâlâ çalışmakta olan en iyi aktrisi bulmak üzere yola çıktık ve Cate Blanchett’i taçlandırıp geri döndük. Üçüncü sezonda benzer bir soruyu bu sefer aktörlerin bulunduğu bir havuza attık ve Robert De Niro rakiplerinin arasından sıyrıldı. Son Smackdown’da ise yönetmenlerin savaşından sağ çıkan tahmin edebileceğiniz üzere Martin Scorsese oldu. Şimdi televizyonun altın çağından esinlenerek, bizim jenerasyonumuzun Cine5’den cnbc-e’ye, Digiturk’den korsan yayına kadar bir şekilde yakalayabildiği dizilerin en iyisini arıyoruz.

128 savaşçımız var. Bu dizileri biraz IMDb, biraz Emmy tarihi karıştırarak bir araya getirdim. Çok sevdiğiniz ama genel olarak izleyicinin kalbini çalamamış yapımlar olmayabilir. Listede limitli yerimiz olduğu için bir şeyleri kesip atmak zorundaydım ne yazık ki. Komedi – drama dengesini de olabildiğince korumaya çalıştım. İlk aşama önümüzdeki Çarşamba gecesine kadar devam edecek. Klasik olarak iyi olan kazansın diyerek sağ lopumla selamlayarak kurdeleyi kesiyorum şimdi. Hadi bakalım!

İlk aşama sona erdi.

İkinci aşamada oy kullanmak için tıklayınız>>>

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...