#86: Ses Gelmiyor

#86: Ses Gelmiyor

Bir mikrofon değişikliği yüzünden benim sesimin uzaktan, ama çok uzaktan geldiği bir kayıtla muhattap edeceğiz sizi bu hafta. Önden özürlerimi dileyeyim. O yüzden sadece bu bölümlüğüne bizi kulaklıkla değil de hoparlörlü herhangi bir cihazdan dinleyin ricası yapacağım. Tamamen televizyona odaklandığımız, sonrasında da ödül sezonuna dalıp gelecek Altın Küre ve SAG adaylarını konuştuğumuz yeni bölüm huzurlarınızda…

İÇERİK
02:00 Veneno
10:26 It’s a Sin
18:00 Pretend It’s a City ve How to with John Wilson
25:19 AFI, NBR ve Spirit
37:08 Altın Küre ve SAG tahminleri


SPOTIFY | APPLE

UMUR ÇAĞIN TAŞ
Oscar Boy
@umurtas

SEDA ARTAR
the mahmut
@sedart

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

4 Yorum

  1. Nazlı

    Merhaba, bence seste herhangi bir sorun yoktu,gayet iyiydi, sizi yeni keşfettim ama arşivden kayıtların çoğunu dinledim, Seda’nın Nomadland için görüşlerini ben mi kaçırdım yoksa kayıtlarda yok mu, merak ettim, teşekkürler.

    Yanıt
  2. Metin

    Candice Bergen çok şaşırtmamalı; Murphy Brown isimli diziyle 7 8 kez aday olmuştu. Seksenler sonu, doksanlar başı çok popüler bir dizi imiş.

    Öte yandan cidden bazen agism’den kurtulamayan yorumlar ve yaş üzerinden insanlara kotu yakıştırmalar yoğun olmuş son bölümde. Muhtemelen amacını aşan ufak şakalar sadece ki zaten siz de bunun bilincinde olup açıkça agist yorumda bulunduğunuzu belirtmişsiniz.

    Yanıt

Yorum yazın...