Yine haberler!

Yine haberler!

Jake Gyllenhaal

Gerard Butler, Bradley Cooper, Tom Ford, Jake Gyllenhaal, Chris Pine, Keanu Reeves, Ryan Reynolds ve Sam Worthington Oscar gecesi ödül sunacak diğer isimler olarak 82. Akademi Ödülleri’nin resmi sitesinde açıklanmış durumda.Daha önce de Jason Bateman, Kathy Bates, Steve Carell, Miley Cyrus, Robert Downey JR., Zac Efron, Tina Fey, Samuel L. Jackson, Taylor Lautner, Tyler Perry, Queen Latifah, Ben Stiller, Barbra Stresiand, Charlize Theron ve John Travolta‘nın ismi açıklanmıştı.Peki bu kadar mı? Hayır.

Daha önce sizlere oyunculuk ödülleri adayların yakın arkadaşları tarafından verilecek diye bir duyuru yapmıştım.İşte o duyuruya istinaden internette bir haber çıktı.Ne kadar doğru bilemiyorum ama paylaşamadan edemeyeceğim.Bu habere göre Meryl Streep‘i Stanley Tucci, Helen Mirren‘ı James McAvoy, Carey Muligan‘ı Peter Sarsgaard, Gabourey Sidibe‘yi ise Oprah Winfrey takdim edecekmiş.Ayrıca Neil Patrick Harris ve Martin Short‘un da müzikal bir numarayla törende görev alacağı söyleniyor.Hakikaten meraktayız…

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...