Küçük bir reklam arası…

Küçük bir reklam arası…

Pek bahsetme şansım olmadı ama zaten yan taraftaki Facebook kısmından anlamışsınızdır. Twitter‘dan sonra Oscar Boy’un artık bir Facebook hesabı da var. Tüm yazıları, sitedeki son haberleri oradan da takip edebileceksiniz. Bu arada yorumlar geliyor da ben haberini yapamadım yeni temamızın. Her yıl yeni bir görünüme geçtiğim için bir sene boyunca Oscar Boy’un böyle olacağını haber vereyim. Tabi site üzerinde istediğiniz, “Şunu şöyle yapsan daha iyi olur.” dediğiniz bir yer varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

4 Yorum

  1. Memento

    Şimdilik siteyle ilgili aklıma gelen tek şey karakter sorunuyla ilgili. Bilmiyorum, belki benden kaynaklanıyordur. Şöyle bir sorun var: Türkçe karakterler (ç,ş,ğ…) gözükmüyorlar. Yukarıdan bir örnek vermem gerekirse “şansım” “ansım” olarak çıkmış. Yazı tipinden kaynaklanıyor sanırım.

    Yanıt
    1. Umur Çağın Taş

      Problem bilgisayarınızdan ya da kullandığınızdan browserdan kaynaklanıyor olabilir çünkü ben Türkçe karakterleri görebiliyorum. Ama yine de dediğinizi başka bilgisayarlardan da kontrol edeceğim.

      Yanıt
  2. Memento

    Bilgisayardan değilmiş, Google Chrome’dan kaynaklanıyormuş. Mozilla Firefox’tan girince sorun gözükmüyor ama Chrome’dan girince belirttiğim sorun ortaya çıkıyor.

    Yanıt

Yorum yazın...