Emmy Ödülleri’ni nereden izleyeceğiz?

Emmy Ödülleri’ni nereden izleyeceğiz?

Bu gece dağıtılacak 70. Primetime Emmy Ödülleri’ni nereden izleyeceğiz sorularına sosyal medyada cevap verdim ama yolu sadece bloga düşenlere de yardımcı olayım hemen. Efendim, Saturday Night Live’da Weekend Update’in sunuculuğunu yapan Colin Jost ve Michael Che ikilisinin ev sahipliğini üstlendiği Emmyler’i takip etmek için iki seçeneğiniz var:

  • Digiturk sahibiyseniz, işiniz kolay. 1 no’lu kanalı bu gece 02.30’da açarak Kırmızı Halı ile startı verebilirsiniz. TSİ 03.00’te de asıl tören başlayacak. Tabii ki de simültane çeviri ve orijinal dil seçenekleri mevcut. Yalnız sanıyorum bu yıl üyesi olmayanlar internet üzerinden izleyemeyecek. Digiturk resmî sayfalarında herhangi bir paylaşım olmadığı için yaptım bu çıkarımı. Bana bu kadarı yetmez diyenler isterlerse 112. kanalı (E!) saat 01.00’de açarak uzun bir kırmızı halı faslını da şahit olabilir.
  • Digiturk sahibi değilseniz, endişelenecek bir şey yok. Törenin ABD’deki yayıncı kuruluşu NBC bedava izlenmesi en rahat kanallardan biri. FreeInterTV üzerinde çalışan bir link bulmayı başardım: NBC Stream Link.
  • Ben çalışıyorum, Emmy ile mi uğraşacağım diyenleri de sabah saatlerinde Oscar Boy’a beklerim. Sonuçlara bakar, bakar göz devirirsiniz.

Hadi bakalım… Bol sürprizli bir gece olsun. Şimdiden herkese iyi seyirler!

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...