9. Readers’ Choice TV Ödülleri oylaması başladı!!!

9. Readers’ Choice TV Ödülleri oylaması başladı!!!

Duyanlara, duymayanlara, soranlara, sormayanlara sesleniyorum; 9. Readers’ Choice TV Ödülleri oylaması başladı! Oscar Boy, WordPress’e taşındığından beri devam eden geleneğimize geçtiğimiz yıllarda pek çok yenilik getirmiştim hatırlarsanız. 14 yeni kategori sizden de epey olumlu tepkiler aldığından doğru bir hamlede bulunduğumu varsayıyorum. Çok vaktinizi almadan ufak birkaç şey hatırlatıp direkt anket sayfalarına yönlendireceğim.

  • Oylama 1 Haziran 2018 – 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında oynamış dizileri içeriyor. The Handmaid’s Tale ve Big Little Lies niye yok? Çünkü bu tarihlere yetişemedi. American Horror Story Emmy’de dramada yarışıyor, burada neden mini dizide? Çünkü emmy kadar katı kurallar koymamızın anlamı yok diye düşünüyorum.
  • Mini Dizi/TV Filmi sayfasında “En İyi Yeni Dizi” ve “En İyi Eğlence Programı” kategorilerinin yer aldığını da hatırlatmak isterim. Geçen yıl bu dallara katılım epey az olmuştu. Mini dizileri izlememiş olsanız bile girip sayfanın en altındaki iki kategoriyi doldurabilirsiniz.
  • Oylamanın adayları belirleyeceğimiz ilk aşaması 21 Haziran Cuma gecesine kadar devam edecek. Hemen ertesinde sizler tarafından belirlenen adayları açıklayıp ikinci aşamaya geçeceğiz.

E hadi bakalım. İyi olan aday edilsin!

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...