Takip et

Haberler

Çok yakında

tarihinde yayınlandı.

82. Akademi Ödülleri bittikten sonra siteye tören hakkında yorumlarımı attım ve birkaç gündür de suskunum.Tabi hergün bir şeyler yazıyorken birden böyle bir durgunluk olması beni de afallattı.O yüzden önce bu seneki törenin reytinglerinden bahsedelim istiyorum.Sonra da birkaç şey söyleyeceğim.

Pazar gecesi gerçekleşen Oscar töreni reyting açısından oldukça başarılı oldu.%24.75’lik bir izlenme oranı elde eden tören Million Dollar Baby’nin En İyi Film ödülünü aldığı 2005 tarihli ödüllerden beri en çok izlenen Oscar töreni oldu.geçen senei 36.94 milyon kişinin izlediği programı bu sene 41.62 milyon kişi izledi.Kısacası 10 film adayı işe yaradı!  Tabi bu senenin 10 film açısından zayıf bir sene olduğu kesin.A Serious Man ve The Blind Side adaylıkları da bunu gayet iyi açıklıyor.Önümüzdeki senenin daha renkli geçeceğini umuyorum.

Şimdi gelelim planlarımıza.83. Akademi Ödülleri için, yani 2011’de gerçekleşecek ödüller için tahminlerime yakın zamanda başlayacağım.”Ne kadar çabuk!” diyebilirsiniz belki, ama filmler kendini belli ediyor teker teker.Elbet bir yerlerinden yakalarız.Bunun dışında Oscar sezonunda izleyip de yorum yapamadığım filmlerin eleştirileri gelecek.Public Enemies, Where The Wild Things Are, Brothers, Bright Star, The Road bunlardan birkaçı.Ve Oscar’ın genel oyunculuk ödülleriyle alakalı birkaç yazı yazmayı düşünüyorum.Ve tabi artık gelenekselleşen “Şu oyunculara Oscar verin!” listelerim de yakın zamanda gelecek.Kısacası bizden ayrılmayın! Daha çok eğleneceğiz…

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin