Takip et

Haberler

Oscar yarışına Eddie dokunuşu

tarihinde yayınlandı.

Brenda Song, The Social Network

American Cinema Editors (ACE) da dün gece ödül dağıtan birliklerden biriydi. Ödüllerinin adı Eddie olan bu grup da En İyi Kurgu dalında ödül veriyor. Üstelik Akademi’yle de fazlasıyla uyuşan bir durumları mevcut. 49 yıldır ödül dağıtan ACE, 34 kere Oscar’la aynı filme En İyi Kurgu ödülü vermiş. Son 10 yılda ise sadece 2006’da bir uyuşmazlık yaşamışlar. Eddie Ödülü Dreamgirls ile Babel‘e giderken, Akademi The Departed‘ı seçmiş. Bu sene ise tam da beklediğimiz gibi bir sonuçla karşılaştık. Gerçi Inception kazanmış olsaydı herşey daha anlamlı olacaktı ama en azından kurgu ödülünün The King’s Speech‘e gitmemesine seviniyorum. Bu filmi beğenmemekle değil, The King’s Speech‘in ödüllendirilecek bir kurgusu olmamasıyla alakalı. Akademi’nin de The Social Network‘ü tercih ederek bizleri şaşırtmayacağını düşünüyorum, umarım yanılmam. Dün gece ödüllendirilen yapımların tamamı ise şöyle:

Film, Drama: The Social Network
Film, Komedi/Müzikal: Alice in Wonderland
Animasyon: Toy Story 3
Belgesel: Exit Through the Gift Shop
Mini Dizi ya da TV Filmi: Temple Grandin
Dizi, Yarım Saat: Modern Family
Dizi, 1 Saat: The Walking Dead
Dizi, Reklamsız 1 Saat: Treme

Devamını oku
1 Comment

1 Comment

  1. Tugrul

    20 Şubat 2011 at 12:24

    Her ne kadar yazdıgım yorumların üstüne son gunlerde pek bir cevap vermeseniz de, ben yine de yorum yapayım . Bu temple grandin gercekten cok iyi bir Tv filminin ötesine gecti. Keske Claire Danes’ı sinema filmiyle görseydik bu rolüyle. Oscar’a aday olabilirdi gibi geliyor.

    Bu arada Claire Danes ile Natasha Henstridge birbirlerine ne kadar benziyorlar. Ben bu 2 kısıyı aynı kısı sanıyordum daha önceden. Zönk oldum resmen :S

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin