Jack Nicholson ve Dustin Hoffman

Jack Nicholson ve Dustin Hoffman

Jack Nicholson
Jack Nicholson

Dün gece açıklanan yeni isimlerin haberine geldi sıra. 85. Akademi Ödülleri Töreni’nde büyük ihtimalle En İyi Film ödülünü vermek üzere Jack Nicholson ve Dustin Hoffman da olacak. Nicholson’ın yanlış bilmiyorsam 7. kez En İyi Film ödülünü sunduğu tören bu. Ve tarihte Rocky, Crash gibi sürpriz sonuçlara şahitlik etmişliği var. Acaba bu sene de Argo yerine Silver Linings Playbook’un adını okur mu dersiniz? Yoksa sahnede Ben Affleck, George Clooney, Dustin Hoffman ve Jack Nicholson’ı beraber mi göreceğiz?

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

  1. Metin

    Jack Nicholson’ın Crash kazanınca yaptığı mimikler ve arkasını dönüp, “buna inanamıyorum” demesi hala aklımda. Sonra da basın üyelerine açıklama yapmıştı; “Ben Brokeback Mountain kazanır sanıyorum, zaten ben de Brokeback Mountain’a oy verdim” diye.

    Yanıt
    1. Metin

      Ama belki de Silver Lnings Playbook’a ödül vereceklerdir. Hoffman Rain Man’de otistik bir adamı, Nicholson da As Good As It Gets’te obsesif kompulsif bir adamı canlandırıp ödül almıştı. Her ikisi de ayrı ayrı en iyi film ödülünü alan aile dramalarında (Kramer vs. Kramer ve Terms of Endearment) oynayıp ödül de aldılar ve Silver Linings Playbook da en az Kramer vs. Kramer kadar sıkıcı ve berbat bir aile güzellemesi. Ben neden bu kadar “her şeyin gizli bir anlamı var” ayarındayım onu bilemiyorum ama 🙂

      Yanıt

Yorum yazın...