Fragman: Burnt

Fragman: Burnt

burnt
Bradley Cooper

Üç sene üst üste adaylık alarak (Silver Linings Playbook, American Hustle ve American Sniper) kariyerinin gidişatını değiştiren Bradley Cooper sanıyorum bu yıl başka bir rekor kırarak iki filmiyle birden hem lead hem de yardımcı kategoride mücadeleye girişecek. Bir yanda David O. Russell’la çalıştığı Joy var. Diğer yanda ise fragmanı yeni yayınlanan Burnt. Korkuyorum!

BURNT
Yönetmen:
John Wells
Senaryo: Steven Knight (senaryo) ve Michael Kalesniko (hikaye)
Oyuncular: Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy, Matthew Rhys, Daniel Brühl, Jamie Dornan, Emma Thompson, Uma Thurman, Alicia Vikander, Lily James

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

1 Yorum

  1. Metin

    Ufak bir düzeltme; aynı yıl hem lead hem de supporting kategorilerinde aday olmak pek de rekor kırmak olmuyor; olsa olsa rekoru egale etmek olur. Zira daha evvel de bunu başaran oyuncular vardı; Al Pacino (1992), Jessica Lange (1982), Siguarney Weaver (1988), Julianne Moore (2002), Holly Hunter (1993), Emma Thompson (1993), Cate Blanchett (2007) ilk aklıma gelenler.

    Bu arada 4 yıl arka arka aday olur mu bilmiyorum ama eğer olursa bu durumda Marlon Brando ve Al Pacino’nun yanına adını yazdırır. Ama eğer iki adaylık birden alırsa toplamda art arda beş adaylık olur ki bu da Bette Davis ve Greer Garson’ın rekoru.

    Tabi kendini ne kadar geliştirmiş olursa olsun saydığım isimlerle Bradley Cooper’ı yan yana anmak acı veriyor.

    Yanıt

Yorum yazın...