SİL BAŞTAN: 2013

SİL BAŞTAN: 2013

oscars

SİL BAŞTAN: 2013’E OY VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Readers Choice’un bu seneki merasimi bittikten sonra sizlere “2013 ile 2008 arasında, siteyi ben demir yumrukla yürütürken adayları belirlemenize izin vermediğim için tarihi sıfırdan yazmak ister misiniz?” diye bir soru sormuştum. Sonuç olarak, tahmin edileceği gibi, büyük bir çoğunluğunuz geçmişe dönmeyi kabul etti. O yüzden çok da tanıtımını yapmadan, sadece sadık Oscar Boy okuyucuları dahil olsun diyerek SİL BAŞTAN diye bir köşe başlatıyorum. Ben kendi ödüllerimi güncellerken, ki 2008 hariç bir eksiğim kalmadı, sizler de tıpkı son iki yılda olduğu gibi Readers’ Choice Ödülleri’ni dağıttığınız önceki senelere giderek kendi adaylarınızı belirleyeceksiniz. Ardından da tabii ki de kazananlar için ikinci bir aşama olacak. Henüz bir takvim belirlemedim. Fakat hazır bu senenin yarışından sıkılmışken 2013 ile SİL BAŞTAN köşesine başlayalım istiyorum. Efendim hatırlamak için kopya çekmek isteyenler şunlara bir göz atabilir:

2013 Oscar Boy Ödülleri
2013 Sinema Bloggerları Ödülleri
2013 Oscar Ödülleri

Yok bu da tatmin etmiyorsa artık BAFTA, Altın Küre, SAG diye şöyle bir gezinirsiniz. Yalnız ben sizlerden risk almanızı, ortaya olabildiğince eğlenceli tablolar çıkarmanızı isteyeceğim. Tabii ki de ortak zevke hitap ettiğini bildiğiniz filmleri formlarınızın bir köşesine yerleştirin. Fakat üst sıralar yapacağınız çılgınca seçimler için hazır beklemekte. Hadi eğlencenin startını verelim…

SİL BAŞTAN: 2013’E OY VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

kate

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

1 Yorum

Yorum yazın...