Oscar’ı nereden izleyebiliriz?

Oscar’ı nereden izleyebiliriz?

NTV’den Digiturk’e, oradan da TRT’ye transfer olan Oscar macerası bu sene pek çok tartışmaya yol açtı ama bana da gün doğmuş oldu. Quo Vadis Aida’nın ortak yapımcılarından olan kanal Mehmet Açar, Alin Taşçıyan ve Zeynep Atakan’la TRT 2 ekranlarında sizlere ulaşırken tabii ki de alternatif izleme linkleri ve kendimden de havadislerle karşınızdayım bugün…

  • Dileyenler ABC’yi ücretsiz bir link üzerinden takip edebilir. Eğer geceye doğru yeni çalışan linkler gelirse onu da paylaşırım tabii ama şimdilik bu da yeterli olacaktır: ABC Stream
  • Hemen alternatif birkaç izleme linki daha geldi: USTVGo ve FreeStreams Live
  • Yetti mi? Yetmez! Saat 22.00’de Yekta Kopan’ın Oscar özel programı başlayacak Youtube’ta. Ve bilin bakalım konuklardan biri kim? Ben tabii ki! Birkaç senedir perde arkasında süren Oscar ortaklığımızın neticesinde 01.45 itibariyle ben de çene çalmaya Timur Akkurt’un kanalına ışınlanacağım.
  • Ve ve ve bu yayının hemen ardından da koşarak Ege Başaran’ın Twitch’teki partisine katılacağım. Muhtemelen gullümün daha dibine vurduğum, oto sansür uygulamadığım bir yayın olur. Mutlaka bekliyorum, mutlaka!

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...