Oscar Yayını yine TRT 2’de

Oscar Yayını yine TRT 2’de

Digiturk’ün uzunca bir süre devam eden yayın ortaklığının ardından geçen sene Quo Vadis Aida vesilesiyle TRT ortak yapımcılardan biri olmasını da hesaba katıp Oscar yayınının haklarını satın almış, tarihin en kötü törenini orijinal dil seçeneği olmadan izlemek zorunda kalmıştık hatırlarsanız. Bu sene de tarih tekerrür ediyor. TRT 2 bir kez daha Oscar’ın yayın haklarını satın almış. Yalnız ufak bir detay var bu sefer dikkat çeken. Alin Taşçıyan ve Mehmet Açar’a Yeni Şafak yazarı, eski A Haber çalışanı, Diyanet TV’nin sinema programlarına da katılan Abdülhamit Güler eşlik edecekmiş… Merak etmeyin ben size alternatif izleme linkleri bulacağım ve TRT 2 izlememize gerek kalmayacak. Hatta kalın!

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

1 Yorum

  1. Altuğ

    Mehmet Açar ve Alin Taşçıyan neden itiraz etmiyor böyle bir duruma? Yani sonuçta yanlarında nitelikli ve konuya hakim biri olması lazım. İkisinin TRT2’ye değil, TRT2’nin onlara ihtiyacı var sonuçta. Ağırlıklarını koyup itiraz etsinler valla. Olacak iş değil. Umarım apolitik davranmazlar da gerekeni yaparlar…

    Yanıt

Yorum yazın...