15. Readers’ Choice Film Ödülleri oylaması başladı!

15. Readers’ Choice Film Ödülleri oylaması başladı!

Geç olsun, güç olmasın diyerek 15 yıllık bir Oscar Boy geleneğiyle karşınızdayım. Sezonun trendlerin, Oscar’ın sahiplerinden rahatsız olanlar için tarihi düzeltme fırsatı tanıdığım Readers’ Choice Ödülleri’nin aday oylaması bugün başladı! Toplamda 22 kategoride, 25 Mart gecesine kadar oy kullanma hakkınız var. Adayları siz belirliyorsunuz, ardından da kazanan oylamasına geçiyoruz.

Her dalda diğer seçeneği mevcut. En İyi Film kategorisinde 10, diğer dallarda ise 5’er tane isim/film seçerek sıranızı savıyorsunuz. Ayrıca mail adreslerinize de oylama kapanana kadar düzeltme imkanınızın olduğu linkler, eğer ki tüm sayfaları tamamlamışsanız gelmiş olacak. Haricinde sorusu olanlara kapımız açık. Hadi bakalım, iyi olan rekorlara koşsun! Readers’ Choice’tan 15’er adaylık alan Django Unchained ve Black Swan’a kardeş gelecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Hemen oy kullanmak için tıklayınız>>>

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...