Bu Hafta Sonu Ne İzlesek?

Bu Hafta Sonu Ne İzlesek? | 6 – 7 Haziran 2026

Yayınlandı

on

Office Romance

Yaza girmemizle birlikte izleme listemizde de hazmı kolay yapımların sayısı artmaya başladı. Ted Lasso‘yla hayatlarımıza giren Brett Goldstein’in Jennifer Lopez için özel olarak yazdığı romantik komedi Office Romance, bu iğrenç sıcaklarda klimanın önüne geçip izlemek için Netflix‘te sizleri bekliyor.

Not Suitable for Work

Doksanların sihrini arayanlara Mindy Kaling imzalı sitcom Not Suitable for Work‘ü de önermezsem olmaz. Friends ve How I Met Your Mother gibi öncülü olan New York komedilerinin izinden, Kaling’in yeni projesi de geçmişin ruhunu Z jenerasyonundan karakterlerle ayakta tutmaya çalışıyor Disney+ ekranlarında.

Cape Fear

Martin Scorsese’den de uyarlamasını izlediğimiz John D. MacDonald romanının yepyeni adaptasyonu ilk iki bölümüyle Apple TV‘de startını verdi. Haksız bir şekilde hapis yatmasına sebep olmuş iki avukattan intikam almak için yasaların kendisine tanıdığı tüm hakları kullanan eski bir mahkumu merkezine alan Cape Fear‘da başrolleri Javier Bardem, Amy Adams ve Patrick Wilson paylaşıyor.

Bu hafta özel olarak Michael Jackson: The Verdict‘e de yer açmak şart. Üç bölümlük belgesel dizi Netflix‘te yayınlandı. Ünlü pop starı hâlâ savunan fanlarını tek vuruşta bayıltan projeye bakıp inatla pedofil olduğuna inanmayanlar varsa, hemen bu satırları okumayı bıraksın lütfen.

Scary Movie

Vizyonda ise alanımız pek dar bu hafta sonu. Salonlar Steven Spielberg’e hazırlanırken Scary Movie serisinin altıncısı ve Christian Petzold’un kariyerinin belki de en zayıf halkası Miroirs No. 3 vizyona girdi.

Ufak bir animasyon kuşağı da açalım yeri gelmişken. The Legend of Vox Machina‘nın dördüncü sezonu Prime Video‘da başlarken HBO Max‘a geçtiğimiz yılın en iyi dizilerinden Common Side Effects geldi. Mubi ise bu hafta kaybettiğimiz Marjane Satrapi’nin Oscar adayı filmi Persepolis‘i tekrar vitrine koydu.

To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar

Mubi, Onur Ayı’na özel olarak eşsiz klasik To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar filmini de yayınlandı. Bu arada genel olarak bit pazarına nur yağdıran bir dönemden geçiyoruz. Netflix de cnbc-e jenerasyonunu The Kings of Queens ve Smallville ile doyurmaya devam ediyor. Biraz karıştırırsanız Law & Order: Special Victims Unit, Everwood ve daha nice televizyon klasiğine de rastlamanız mümkün. Bir de izlemeyen kaldıysa diyerek, Marty Supreme‘in TV+‘a geldiğini ekleyeyim. Timothée Chalamet’nin Oscar’ı nasıl kaybettiğini hatırlayıp keyiflenmek için birebir.

Yorum yazın...Cevabı iptal et

Exit mobile version