Sundance jürisi seçimini yaptı

Sundance jürisi seçimini yaptı

Like Crazy

Bağımsız Amerikan Sineması’nın engellenemez yükselişinde her zaman büyük bir rol oynayan Sundance Film Festivali şu aralar devam etmekte. Her sene Büyük Jüri Ödülü’nü oldukça özel filmlere veren Sundance jürisi bu sene de Drake Doremus‘un yazıp yönettiği Like Crazy‘ye layık görmüş ödülü. Aynı zamanda belgesel olarak da How to die in Oregon‘u seçmişler. Bu sizin için ne ifade ediyor bilmiyorum. Ama isterseniz geçtiğimiz senelerde hangi filmlerin ödüllendirildiğini hatırlatayım: Winter’s Bone, Precious, Frozen River. Zannediyorum bu Sundance Ödülü’nün ne denli önemli olduğunu anlatmak için yeterli olmuştur.

Bu arada akşama SAG (Screen Actors Guild of America) Ödülleri için burada “live blogging” yapıyor olacağız. Kırmızı halıyı E!’de, asıl şovu ise internet üzerinden TBS ya da TNT’de izlemeniz mümkün. Ulaşamayacak olursanız bizi takip etmeyi unutmayın!

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...