Akademi’den yeni haberler

Akademi’den yeni haberler

Robert Downey JR ve Annette Bening

Bu “presenter” haberlerinde her seferinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ne mi o sıkıntı? Presenter’a sunucu mu desem, yoksa başka bir şey mi sorunsalı… Bu senenin sunucuları Anne Hathaway & James Franco bildiğiniz üzere. Presenter dediğimiz de sadece ödülleri sunacak insanlar. Hala tam bir Türkçe karşılık bulabilmiş değilim. Bu konuda bana yardımcı olursunuz umarım.

Haberimize gelirsek… O “presenter”lara geçtiğimiz günlerde iki isim daha eklendi. Birincisi en son Due Date‘de izlediğimiz daha önce 2 kere Oscar’a aday olmuş olan Robert Downey JR. Diğeri ise bence En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde süpriz yapabilmesi oldukça muhtemel olan, bu sene dördüncü adaylığını almış ünlü aktris Annette Bening. Bu konuda hala büyük soru işaretleri var. Herkes SAG ve Altın Küre’yi aldığı için Natalie Portman‘ın ödülüne kesin gözüyle bakıyor ama ben o kadar da kesin bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evet biz genç jenerasyon olarak Natalie‘ye tapıyoruz ama ne yazık ki Akademi üyeleri bizim kadar genç değil. “Sırası gelen” durumu her an tekrarlayabilir. Ama tabi bunları Oscar’a yakın bir zamanda yapacağım tahminlere saklamak istiyorum. Şimdilik konuyu burada kapatsak iyi olacak.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

1 Yorum

Yorum yazın...