Eddie Murphy’den de elveda

Eddie Murphy’den de elveda

Kathy Griffin

Brett Ratner 84. Akademi Ödülleri’nin prodüktörlüğünü bıraktı derken, Eddie Murphy de onu işe alan prodüktörüyle beraber sunuculuk görevinden çekildi. Pek yorum yapmak istemiyorum ama bir şeye daha fazla sevinemezdim. Eddie Murphy‘yi hiç bir zaman komik bulduğumu hatırlamıyorum. Kaldı ki kendisinin devri kapanalı 15-20 yıl oluyor. Umuyorum Akademi çok daha iyi seçimlerle karşımıza çıkıyor. Tekrar tekrar aynı isimleri sıralayacağım: Tina Fey, Steve Carell, Conan O’Brien, Ricky Gervais, hatta Kathy Griffin! Bir daha Steve Martin ya da Ellen DeGeneres bile olabilir. Ya da Hugh Jackman gibi bir seçim yapsalar mesela ne güzel olur. Biraz daha ilerlersek Sandra Bullock bile olabilir. Hiç sevmiyor olmama rağmen sunuculuk konusundaki başarısını göz ardı etmemek lazım. Neyse. Merakla bekliyoruz bu yılın yeni prodüktörü ve sunucusunu.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

4 Yorum

  1. shifty

    yıllardır oscar’ı izlerim hala hugh jackman’ın performansından iyisini görmüş değilim. o yılın aday filmleri de çok iyiydi ayrıca bu da sunuşun gidişatını çok etkiliyor bence. ellen degeneres de çok iyiydi. Bu iki isim tekrar olsa süper olur tabi ama gönlümde yatan tek bir isim var o da kesinlikle Conan O’brien 😀 Ama kendisi hep tv ile ilgili törenlere çağırılıyor, oscar için düşünülür mü bilmem.

    Yanıt
  2. Muhammed Ali

    İsterse Hilary Swank gelsin o koca ağzıyla sırıtsın umrumda değil artık.Şu an tek ilgilendiğim şey Eddie Murphyden kurtulmanın verdiği o muhteşem haz..Tanrım havalara uçasım var… 😀 😀

    Yanıt

Yorum yazın...