Takip et

Oscar 2010

Başlangıç

tarihinde yayınlandı.

Comments From Another Room ve Oscar Predictions of Umua sitelerine bir şekilde rastlamış ya da takip etmiş olan var ise gayet iyi bilir ki ben sinemayla oldukça ilgili olanlardan biriyim.Daha önce iki ayrı sitede iki ayrı konsept barındırmıştık.Birinde sadece film yorumları yapmış, birinde ise sadece ve sadece Oscar yarışından söz etmiştik.Ama ne yazık ki bu iki konsept de beni çok sınırladı ve sinema üzerine bahsetmek istediğim diğer şeyleri yazacağım bir ortam oluşamadı.Ben de bu yüzden hem bir yenilik yapma arzusu, hem de bu söylediklerimi paylaşabilme amacıyla yeni bir sitede yazmaya karar verdim.

The Oscar Boy bu açıdan beni çok tatmin edecek gibi görünüyor.Çünkü şimdiden aklımda pek çok fikir var ve hepsini bir bir uyguladıktan sonra harika bir sonuç elde edeceğimden de eminim.Sizlere şimdiden güzel yazıların, eleştirilerin ve derlemelerin sözünü vererek yayına başlıyorum.Hepiniz hoşgeldiniz!

Devamını oku
Yorum Yapın

0 Comments

  1. Claire De Lune

    21 Eylül 2009 at 20:26

    işte bu çok güzel oldu 😀

  2. Burak

    22 Eylül 2009 at 20:56

    Evet, gerçekten güzel oldu. Uzun zamandan beri gerçekleşmesi beklenen birşeyin gerçekleşmesi hoş:) Eh, kolay gelsin o vakit.
    😉

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin