Takip et

Oscar 2011

Oscar Rehberi – Ödüllere 25 gün kala: En İyi Ses Kurgusu

tarihinde yayınlandı.

EN İYİ SES KURGUSU

INCEPTION
– Richard King: Dördüncü Oscar adaylığı ve daha önce bu ödülü iki kez kazanmış. “Master and Commander: The Far Side of the World” (2003) ve “The Dark Knight” (2008) ile ödülü alan King‘in “War of the Worlds” (2005) ile de aday olmuşluğu mevcut.

TOY STORY 3
– Tom Myers: Üçüncü Oscar adaylığı. Daha önce En İyi Ses Miksajı dalında “Wall-E” (2008) ile, En İyi Ses Kurgusu dalında ise “Up” (2009) ile aday olmuşluğu var.
– Michael Silvers: Altıncı Oscar adaylığı ve bu ödülü bir kez almış. “The Incredibles” (2004) ile ödülü alan Silvers Monsters, Inc.” (2001), “Finding Nemo” (2003), “Ratatouille” (2007) ve “Up” (2009) filmleriyle ise sadece aday olmuş.

TRON: LEGACY
– Gwendolyn Yates Whittle: İkinci Oscar adaylığı. Daha önce aynı dalda “Avatar” (2009) ile aday olmuş.
– Addison Teague: İlk Oscar adaylığı

TRUE GRIT
– Skip Lievsay: Bu sene aynı zamanda En İyi Ses Miksajı dalında da aday olan Lievsay daha önce hem En İyi Ses Kurgusu hem de En İyi Ses Miksajı dallarında “No Country For Old Men” (2007) ile aday olmuş. Yani toplamda dördüncü adaylığı.
– Craig Berkey: Bu sene aynı zamanda En İyi Ses Miksajı dalında da aday olan Berkey daha önce En İyi Ses Miksajı dalında “No Country For Old Men” (2007) ile aday olmuş. Yani toplamda üçüncü adaylığı.

UNSTOPPABLE
– Mark P. Stoeckinger: Üçüncü Oscar adaylığı. Daha önce aynı dalda “Face/Off” (1997) ve “Star Trek” (1999) ile aday olmuşluğu var.

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin