Takip et

Oscar Boy Özel

Oylamanın bitmesine 6 gün kaldı

tarihinde yayınlandı.

Oscar Boy & Readers Choice Ödülleri için artık oldukça az bir zaman kaldı. 18 Şubat’ta oylama tamamen sona eriyor. 21 Şubat tarihinde hem sizlerin oylayarak belirlediği Readers Choice Ödülleri, hem de benim kendi seçimlerimden oluşan Oscar Boy Ödülleri’nin sonuçlarını açıklayacağım. Biliyorsunuz bu uygulamayı daha önce geçen sene yapmıştık. Ama 3 senedir yayında olduğumuz için 2008’in en iyilerini de ilerleyen zamanlarda sizlerin oylamasına sunacağım. Böylece Oscar Boy (ya da daha öncesinde Oscar Predictions of Umua) tarihinde tahmin yapılmış 3 sene için de ödüllerimiz seçilmiş olacak. Dediğim gibi 2008 oylamasına daha uzunca bir süre var. Zaten ben gerekli duyuruları yaparım. Gelelim şu an devam eden oylamaya. Daha önce bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım. Şimdi oylamanın ikinci haftasında küçük ipuçlarıyla durumu anlatmaya devam edelim filmlerin isimlerini vermeden.

– En İyi Film kategorisinde ciddi bir savaş var. İki filmin arasındaki mücadele tam gaz devam ediyor. Benim favorim beşinci ama kimin umrunda? Bu zaten sizin seçimleriniz. Yarışı kim galip bitirecek çok ama çok merak ediyorum.

– Geçen sefer de söylediğim gibi bir film var ki neredeyse tüm dallarda galip. En İyi Film dalının iki favorisinden biri de o zaten. Ama zannediyorum 1-2 dalda önüne geçen adaylar olabilir.

– Oyunculuk dalları için ise artık galiplerin belli olduğunu söylemek mümkün. Yardımcı kadın oyuncu dalında da bir favori şu an tüm adayları sollamış durumda. Geçen sefer bahsettiğim o kıran kırana mücadeleden eser yok.

– Yarışın en renkli olduğu dallardan biri ise hiç kuşkusuz toplu performans dalı. En İyi Film kategorisinde olduğu gibi burada da ciddi bir yarış mevcut. İki filmin kadrosu yarışıyor. Geriye kalan üç adayın hiç şansı kalmadı zaten.

Oylamaya lütfen devam edin. İstiyorsanız favorilerinize tekrar tekrar oy verin, olabildiğince çok insana haber verin. Geriye sadece 6 gün kaldı. Ama tabi 6 gün içerisinde de herşey olabilir. Geçen sefer 2009’da sizin seçtiğiniz en iyi 10’u koymuştum buraya. Şimdi sıra benimkinde. 2009’da Oscar Boy olarak benim için en iyi 10 filmi koyarak yazımı sonlandırıyorum:

1. Inglourious Basterds
2. Up In The Air
3. An Education
4. District 9
5. Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
6. Avatar
7. Up
8. The Road
9. Where the Wild Things Are
10. (500) Days of Summer

Devamını oku
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Oylamanın bitmesine 6 gün kaldı « Oscar Boy -- Topsy.com

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin