Takip et

TV

TV Günlükleri 10.10-16.10

tarihinde yayınlandı.

Hemen kısaca bir özet geçip beş dizimizi sıralayalım. Bu hafta Glee, New Girl ve Family Guy‘ın yeni bölümleri yayınlanmadı. Haftaya da yine böyle birkaç dizi yayınlanmayacak. 31 Ekim’de Halloween olması sebebiyle de 1 Kasım Salı günü televizyonda herhangi bir şey olmadığını unutmayın! Bu haftaya tekrar dönüp genel bir yorum yaparsak. Televizyon açısından zayıf bir haftaydı diyebiliriz. Modern Family ve Parks and Recreation gibi önemli komedi dizilerinin bölümleri çok zayıftı. Saturday Night Live‘ın skeçlerinin yarısı çok komikti, ama içerisinde Anna Faris‘in bulunduğu diğer yarısı tam bir rezaletti. Faris tüm repliklerini prompterdan okudu. Bu hafta The Walking Dead ikinci sezonuyla muhteşem bir geri dönüş yaptı. Gelecek hafta da sezonun en önemli projelerinden Boss başlıyor. Ve son olarak Homeland‘i de üçüncü bölümü itibariyle bıraktığımı ekleyeyim. Geçelim bu haftanın en iyi 5 bölümüne:

#5: THE GOOD WIFE, feedıng the rat

The Good Wife benim için her bölümü olay olan bir dizi. Lakin üçüncü sezon başladığından beri bu listeye sokacak nitelikli bir bölümüyle karşılaşamadık. Will ile Alicia arasındaki bu karmaşık hikaye nereye bağlanacak merak ediyorum. Evet, yine çok güzel davalar izliyoruz ama ilk iki sezondaki o ruha henüz kavuşamadık. Umarım ilerleyen haftalarda toparlarlar. Lakin Lisa Edelstein‘ın canlandırdığı Celeste karakterinin katılımıyla özellikle Will cephesinde biraz hareket görecekmişiz gibi hissetmekteyim. Umarım iyi değerlendirirler. En iyi The Good Wife bölümlerinden biri değildi ama bu hafta listeye girmeyi hak etti. Hala bu diziyi izlemeyenler için ise birşey söylemiyorum. Sadece acele edin ve üçüncü sezona yetişin!
Spotlight: Josh Charles (Will Gardner)

#4: PARENTHOOD, nora

Parenthood da tıpkı The Good Wife gibi yeni sezonunda bocalayan dizilerden. Yalnız bu bölümde gerek Peter Krause‘un iş görüşmesine giderkenki hali, gerek Amber’ın Max’le iletişimi, gerek Kristina-Crosby çatışması olsun daha hareketli bir bölüm izledik. Tabi Sarah’nın eski kocası Seth’in ortaya çıkmasıyla eminim ortalık daha da karışacaktır. Parenthood için fikrim sabit. 45 dakika boyunca Kristina’yı izletsinler yeter. Onunla beraber ağlar, onunla beraber güleriz. Ama hakikaten Parenthood‘un da toparlanmaya ihtiyacı var. Dizimizi geri istiyoruz!
Spotlight: Peter Krause (Adam Braverman)

#3: 2 BROKE GIRLS, and the rıch people problems

İlk bölümünden beri 2 Broke Girls‘ü listeye alamamıştım, çünkü dizi son iki haftadır gerçekten çok çok kötü bölümlerle karşımıza çıkıyordu. Bırakın gülmeyi, sırıtamadık bile. Ama bu hafta ne olduysa oldu, Han Lee ve Max sayesinde epey güldük. Benim ilgi alanımın oldukça dışında olan bu stüdyo komedilerinin bazen çok zorladığını da düşünmüyor değilim. Belki iki haftadır dizinin burada olmamasının sebebi budur. Çoğu zaman samimi gelmiyor. Bu arada Han Lee haricinde Oleg karakteri de dizinin en iyilerinden. Tek ihtiyaçları başroldeki Beth Behrs‘i oynatabilmek. Eğer Kat Dennings‘e uyum sağlarsa eminim çok daha iyi bölümlerle karşılaşırız.
Spotlight: Matthew Moy (Han Lee)

#2: THE WALKING DEAD, what lıes ahead

The Walking Dead uzunca bir aradan sonra ikinci sezonuyla geri döndü! Ama ne geri dönmek… Bugüne kadarki en heyecanlı ve en iyi bölümlerinden birine imza atan The Walking Dead ikinci sezonunun ilk bölümüyle bu yıl nelerle karşı karşıya kalacağımızı göstermiş oldu. Tıpkı Lost gibi kimin ne zaman öleceğini kestiremiyoruz. Ki bu The Walking Dead‘i çok daha çekici kılıyor. Yetenekli ellerden çıkma makyaj çalışmaları, gerilimin dozunu hiç düşürmeyen senaryosuyla yine yılın en iyilerinden biri olacak gibi gözüküyor. Karakterlerin yol ayrımıyla beraber nefeslerimizin daha çok kesileceği kesin.
Spotlight: Laurie Holden (Andrea)

#1: COMMUNITY, remedıal chaos theory

Sezonun ilk iki bölümünü çemkire çemkire bir hal olduğum, ama son iki haftadır harikalar yaratan Community en az ünlü paintball bölümleri kadar güçlü bir bölümle karşımızdaydı bu hafta. Herşeye güldük, her anını kahkahalar atarak izledik. Community öyle bir dizi ki başrollerden herhangi biri için zayıf diyemiyorsunuz. Joel McHale, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Donald Glover, Chevy Chase, Danny Pudi ve Gillian Jacobs. Hepsi de mükemmel! Ama bu bölümün yıldızı Troy’un pizzayı almaya gittiği varyasyonuyla Donald Glover‘dı. Emmy’ye hala aday olamamalarına gelirsek… Bu dizinin Emmy’ye ihtiyacı yok! İsterse hiç aday etmesinler. Community yayında olduğu müddetçe bizim için en iyi olmaya devam edecek.
Spotlight: Donald Glover (Troy Barnes)

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin