Takip et

Oscar 2012

Oscar Rehberi ’11: En İyi Kurgu

tarihinde yayınlandı.

Thelma Schoonmaker

En İyi Kurgu kategorisi çoğu insan tarafından pek önemsenmese de bugüne kadar En İyi Film kazananıyla çoğunlukla aynı adrese gitmesinden dolayı özellikle töreni izlerken önem teşkil ediyor. Bu yıl En İyi Film dalında adaylığı olan 4 yapımın buradaki varlığı kategoriyi yine önemli kılıyor. Yarışın hangi iki film arasında gelişeceğini kestirmek ise çok güç değil. Eğer The Artist ya da Hugo kazanmazsa törenin sonunda büyük bir sürprize hazırlıklı olun derim.

THE ARTIST

Anne-Sophie Bion: İlk Oscar adaylığı.
Michel Hazanavicius: Bu yıl üç adaylık birden alan Hazanavicius aynı zamanda En İyi Özgün Senaryo ve En İyi Film kategorilerinde de yarışıyor.

THE DESCENDANTS

Kevin Tent: İlk Oscar adaylığı.

THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO

Angus Wall ve Kirk Baxter: İkisinin de üçüncü Oscar adaylığı. Geçtiğimiz sene The Social Network (2010) ile ilk kez Oscar alan ikili daha önce The Curious Case of Benjamin Button (2009) filmiyle de aday olmuştu.

HUGO

Thelma Schoonmaker: Yedinci Oscar adaylığı. Daha önce Woodstock (1970), Goodfellas (1990) ve Gangs of New York (2002) ile aday olmuş ama kazanamamıştı. Bugüne kadar ona Oscar getiren 3 film ise Raging Bull (1980), The Aviator (2004) ve The Departed (2006).

MONEYBALL

Christopher Tellefsen: İlk Oscar adaylığı.

Devamını oku
1 Comment

1 Comment

  1. TigerBlood

    12 Şubat 2012 at 14:45

    Daha kötü bir foto seçemezdin heralde 🙂

    The Artist alacaktır ödülü,aksi olursa da fena olmaz açıkcası

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin