Takip et

Haberler

Cannes ’12 – 9. Gün

tarihinde yayınlandı.

Dün Cannes tamamen Lee Daniels‘ın filminin bahsiyle geçti. The Paperboy‘un kötü bir film olduğu genel kanaat. Zaten Daniels‘ın Precious haricinde vasat bir yönetmen olduğunu tüm eleştirmenler tekrarlayıp duruyor. Precious‘ı beğenmeyenler bile mevcut. The Paperboy‘da en çok bahsi geçen sahne ise Nicole Kidman‘ın Zac Efron‘a “golden shower” verdiği sahne oldu. Hatta şimdiden bu sahnenin unutulmayacaklar arasına gireceğinden konuşuluyor. Yeni bir favori yok. Gözler bugün gösterilen Cosmopolis‘de…

Yarışma – The Paperboy (Lee Daniels), Post Tenebras Lux (Carlos Reygadas)
Belirli Bir Bakış – Miss Lovely (Ashim Ahluwalia), Trois Mondes (Catherine Corsini)
Cinefondation – Abigail (Matthew James Reilly), Pude Ver Un Puma (Eduardo Williams), Slug Invasion (Morten Helgeland), Les Ravissements (Arthur Cahn), Terra (Piero Messina), Doroga Na (Taisia Igumentseva), Head Over Heels (Timothy Reckart), Resen (Eti Tsicko)
Cannes Junior – Le Magasin des Suicides (Patrice Leconte)
Özel Gösterim – The Central Park Five (Ken Burns)
Klasikler – Les Barbouzes (Georges Lautner)

Devamını oku
1 Comment

1 Comment

  1. Memento

    25 Mayıs 2012 at 15:03

    Teşekkürler Umur. Evet, Paperboy çok kötü eleştiriler aldı. Playlist sitesine baktım, F notunu vermiş. The Film Stage de C vermiş. Amerikan filmleri dökülüyorlar festivalde. Gerçi bu cümle fazla acımasız oldu. Şöyle demek daha doğru: Amerikan filmleri beklentileri karşılayamadılar. Gözler bugün Cronenberg’te olacak. Bakalım Cosmopolis nasıl eleştiriler alacak.

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin