Oscar Yemeği’nden fotoğraflar

Oscar Yemeği’nden fotoğraflar

Her sene olduğu gibi bu yıl da Akademi üyeleri karşısında arz-ı endam edip, grup fotoğrafları çektirerek kampanyalarına biraz olsun katkıda bulunmaya çalışan Oscar adayları yemekte buluştu. Yönetmen ve oyuncu adaylarından sadece Michael Haneke, Emmanuelle Riva, Philip Seymour Hoffman ve Alan Arkin yemeğe katılmadı. Biliyorum bu yemek mevzusu hafif bir şeymiş gibi gözüküyor ama hakikaten üyelerle kaynaşmaları için önemli bir etkinlik. Katılmayanları olumsuz olarak etkilemese de olumlu olarak hiç etkileyemeyeceğini belirtmek isterim. 2 sene evvel canlı izleyebildiğimiz ama artık röpörtajları başka yerlerden takip etmek zorunda kaldığımız yemeğin fotoğraflarını paylaşmak istedim sizlerle. Buyursunlar…

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

0 Yorum

    1. Umur Çağın Taş

      “Bir parçası olmak istemiyorum. Ödül sezonuna inanmıyorum. Bugüne kadar hayatımda tattığım en kötü ‘havuç’ ve ben bu ‘havuç’u istemiyorum.” diye röpörtaj vermişti.

      Yanıt
    1. Umur Çağın Taş

      Bence hala DDL’i üçüncü Oscar’ından alıkoyabilecek tek insan. Bu arada DDL, yemeğe katılmamış onu da söyleyeyim. Ailecek grip olmuşlar. Acaba kampanyasını kötü etkiler mi? Daha oylama başlamadı malum.

      Yanıt

Yorum yazın...