Çalgılı çengili Readers’ Choice dalları

Çalgılı çengili Readers’ Choice dalları

Merhabalar sevgili Oscar Boy okuyucusu.

Biliyorum, yılın 365 gününü istisnasız Oscar konuşarak geçirirken mutlaka kendi ödüllerimden ve Readers Choice’dan da bahsediyorum sürekli. Bundan rahatsız olabileceklerin, “Senin ödülün mü sıktı şimdi?” diyeceklerin de varlığından haberim var. Amma velakin ödüllerimiz altıncı yılında her zamankinden daha farklı bir oylama sistemi ve tabii başka bir web sitesinin altına taşındığı için daha da önem arz ediyor. Eskiden Polldaddy yardımıyla hallediyordum Readers’ Choice oylamalarını. Lakin artık En İyi Film kategorisindeki oyları Akademi gibi saymak istediğimden dolayı Questionpro yardımı almaya başladım. Dolayısıyla müzik dallarının yanına eskisi gibi video ekleme şansım yok. Ben de hala oy kullanmamış olanlara bu başlık altında biraz yardımcı olayım istedim.

En İyi Özgün Müzik, En İyi Özgün Şarkı ve En İyi Müzik Kullanımı kategorilerindeki 15 adayı aşağıya sıraladım. Bu sene ilk kez vereceğimiz müzik kullanımı için aday filmlerin dikkat çeken şarkılarını paylaştım. Umuyorum aranızdan biraz müzik ziyafeti çekip, seçimini tüm adayları dinledikten sonra yapmak isteyenler olur. O yüzden sevgili okuyucu, şimdi olağanüstü bestelerle başbaşa bırakıyorum seni. İyi eğlenceler.

OY VERMEYE HEMEN BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN!>>>

ÖZGÜN MÜZİK

OY VERMEYE HEMEN BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN!>>>

ÖZGÜN ŞARKI

OY VERMEYE HEMEN BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN!>>>

MÜZİK KULLANIMI

OY VERMEYE HEMEN BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYIN!>>>

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...