Oscar gecesiyle ilgili sorularınızın cevabı burada

Oscar gecesiyle ilgili sorularınızın cevabı burada

Bir sene boyunca yazdığım her satır, ağzımdan çıkan her cümle, bilgisayar başında harcadığım mesailer bu gece anlamlanacak. Hollywood’un, tabir-i caizse, büyük balo gecesiyle ilgili tüm sorularınızın cevabı yine Oscar Boy’da. Başlayalım mı?

NEREDEN İZLEYECEĞİZ?

  • Digiturk sahipleri 1. kanaldan takip edebilecekler töreni simültane ve orijinal dil seçenekleriyle. Yekta Kopan ve Özge Özpirinççi’nin sunacağı geceye Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy, Muzaffer Yıldırım ve Cem Yılmaz konuk olacak. Sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil tüm gece yorumlarıyla bize eşlik ederken Ceylan Atınç ise Kırmızı Halı’yı konuşacak.
  • Digiturk’ü olmayanlar resmi siteden töreni takip edebilir. Kırmızı Halı 01.00’de, Akademi Ödülleri ise 04.30’da start alıyor.
  • İnternette Digiturk’ün simültane çevrimine maruz kalmak istemeyenler ise Watch USTVNow sitesine hemencecik üye olup ABC üzerinden yıldızlarla dolu geceye katılabilir.

TAHMİN OKUMAK İSTİYORUM!

  • Yaklaşık bir aydır Oscar tahminlerimi Oscar Rehberi başlığı altında topluyorum. Eğer kaçırdıysanız oraya göz atabilirsiniz.
  • Gold Diggers üyelerinin tahminleri de dün Sezon Finali yazısında geldi.
  • Ve son olarak meşhur Oscar Podcast‘imizin 21 dalda tahminlerimizi yaptığımız kaydını da hatırlatayım.

Başka sorusu olan?

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

7 Yorum

  1. Mustafa

    Dostum Türkiye’nin en iyi sinema sitesisin. Kendi sosyal medya hesabımdaki bir yazımda da belirttim bunu, fazla uzatmayım herşey için emeğine sağlık böyle devam…

    Yanıt
  2. Mustafa

    Ben teşekkür ederim esas böyle bir site için. Araştırmalarımda kaynak olarak çok kullanıyorum burayı. Bu sitenin değeri kesinlikle paha biçilemez!

    Yanıt

Yorum yazın...