#52: Fırtınaya doğru…

#52: Fırtınaya doğru…

Oscar Podcast’in sezona bir kala kaydettiğimiz yeni bölümünde şu ara herkesin dilinde olan filmleri konuşup bir de üzerine Bağımsız Ruh dedikodusuna giriştik. Kapanışa ise bu seneki yarışla ilgili veryansınlarımızı, gözlemlerimizi ve iyi dileklerimizi iliştirdik. NBR, NYFCC, LAFCA sonrası muhtemelen yine bir araya gelir bir haftalık süreçte yarış ne kadar şekil değiştirdi diye sohbet ederiz. Ama şimdilik sezonun arifesi sayılabilecek sendromsuz güne özel lakırtımıza buyrun…

İÇERİK
00:01 Intro
01:00 (bir kez daha) Widows
07:26 The Ballad of Buster Scruggs
12:18 Green Book
16:44 Bağımsız Ruh adayları
25:08 Hereditary
32:18 Bağımsız Ruh Part II
34:45 The Tale
38:27 Oscar yarışında son durum (Roma, Bale, Streep)
46:40 Kapanış

Kulaklıkla dinlemeniz tavsiye olunur.


SPOTIFY | YOUTUBE | iTUNES STORE

SEDA ARTAR
the mahmut
@sedart

UMUR ÇAĞIN TAŞ
Oscar Boy
@umurtas

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

1 Yorum

  1. Derin Kaplan

    Wildlife’ı izlediniz mi ? Türkiye’deki durumunu henüz bilmiyorum ama en azından Carey Mulligan’ın ufak da olsa bir şansı olmasını isterdim. Eleştirmen gruplarından az biraz destek var gibi, açıklanan adylara baktığımda ama kimse tam olarak konuşmuyor bu filmi. Belki çok kendi halinde bir film olduğu için ama benim çok beğendiğim bir film oldu. En azından senaryo ve oyunculuk dallarında adaylık aldığını görmek isterim, siz ne düşünüyorsunuz?

    Yanıt

Yorum yazın...