Oscar’dan havadisler var!

Oscar’dan havadisler var!

8 Şubat’ta adayları açıklanacak ve 27 Mart’ta da gerçekleşecek 94. Akademi Ödülleri’nden havadisler var… Yayıncı kuruluş ABC’nin başkanı Craig Erwich, bu sene törenin bir sunucusu olacağını duyurmuş Telvizyon Eleştirmenleri Birliği’nin (TCA) düzenlediği bir etkinlikte. Üç yıldır sunucusuz bir şekilde varlığını sürdüren Oscar törenine kimin ev sahipliği yapacağına dair kesin bir açıklama yok henüz. Ancak Tom Holland bu pozisyonla ilgilendiğini daha önce belirttiğinden, kanalın kendisine ulaştığı iddia ediliyor.

Diğer önemli haber ise, Emmy aldığında kız arkadaşına sahnede evlenme teklifi ederek hafızalarımıza kazınan Glenn Weiss’ın törene yönetmen koltuğunda geri dönecek olması. Üst üste yedinci defa aynı görevi yapmaya hazırlanan Weiss, geçtiğimiz yıl Steven Soderbergh’in seyir zevki sıfırın altındaki fecaat deneyiminde de ona eşlik etmişti. Ama bu sefer törenin yapımcılığını Will Packer üstlenecekmiş. Packer da, Tyler Perry’nin izinden giden ve gişede harikalar yaratan yapımların prodüktörü olarak tanınıyor.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

Yorum yazın...