Haberler

Haberler

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl yeni haberleri de olabildiğince hızlı bir şekilde sizlere iletmeye çalışacağım. Tabi bu haberler de yine ödül mevsimi odaklı olacak. Biz asıl haberlerimize geçelim…

  • Max Brooks‘un romanından Finding Neverland ve The Kite Runner gibi filmlerin yönetmeni Marc Forster tarafından uyarlanmakta olan World War Z‘in gösterim tarihi 2013 yazına ertelendi. Yani birkaç gün evvel yaptığımız Oscar tahminleri listesinden şimdiden bir film eksilmiş durumda. Bakalım tahmin listelerimizi terk edecek sıradaki film hangisi olacak?
  • İkinci haber ise Brad Pitt‘in bu seneki bir diğer filminden. The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Fordda beraber çalıştığı yönetmen Andrew Dominik‘le tekrar bir araya gelen Pitt‘in filminin adı Cogan’s Trade‘den Killing Them Softly‘ye çevrildi. Filmin kadrosunda Ray Liotta, Richard Jenkins, Ben Mendelsohn, Sam Shepard, James Gandolfini gibi isimlerin yer aldığını ekleyelim. Filmin Amerika’da 21 Eylül tarihinde gösterime girmesi bekleniyor.

Yazar Hakkında

1990 doğumlu. Kuir. İkizler. 2009'da ödül sezonu portalı Oscar Boy’u kurarak sinema yazarlığına başladı. 2014’ten beri O Podcast’in moderatörlüğünü yapıyor. 2023 yılında da SİYAD üyesi oldu.

1 Yorum

  1. mrtsoy

    Killing Them Softly yılın en beklenen filmlerinden biri olacak belli ki.The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford filmini çok sevmiştim,bundan da umutluyum.
    Pitt sağlam adımlarla ilerliyor yine.

    Yanıt

Yorum yazın...