Takip et

Oscar 2010

Heyecan

tarihinde yayınlandı.

Daha Oscar adaylarının açıklanmasına 2 aydan fazla bir zaman var ama benim heyecanım günden güne artıyor.2 Şubat’ta Akademi’nin yeni başkanı Tom Sherak tarafından açıklanacak adaylar hakikaten merağımı günden güne arttırıyor.Özellikle En İyi Film kategorisinde neler olacak inanılmaz büyük bir merak içerisindeyim.

82. Akademi Ödülleri için yaptığımız tahminlerde tahminlerimize yön verecek ödüller önümüzdeki günlerde yavaş yavaş adaylarını açıklayacak, ama nedense bende o kadar bile sabır yok! 30 Kasım’da Golden Satellite, 6 Aralık’da BIFA, 14 Aralık’ta Critics’ Choice, 15 Aralık’ta Altın Küre, 17 Aralık’ta SAG, 5 Ocak’ta PGA, 7 Ocak’ta DGA, 21 Ocak’ta ise BAFTA adayları açıklanacak.2 Şubat tarihine kadar pek çok eleştirmen birliği de ödüllerini dağıtmış olacak.Ben ise daha kasım ayını bitirememişken Oscar için heyecan yapıyorum!

Yakın bir zamanda yeni bir Oscar derlemesi yapmayı planlıyorum.Bir de Oscar adaylarına haftalar kala ikinci bir derlemeyle karşılaşabilirsiniz.Bu arada yabancı basını takip edenler yavaş yavaş seyircinin karşısına çıkan Nine, The Lovely Bones ve Invictus hakkındaki eleştirilere şöyle bir göz atmıştır.Tüm Oscar değerlendirmelerine baktığımızda büyük bir çoğunluğun Up In The Air‘a hayran kaldığını da ekleyelim.

Çok heyecanlıyım, hem de çok! Pazartesi günü gerçekleşecek bir ödül töreni ve başka bir ödül töreninin aday açıklama seremonisine kadar bile sabredemiyorum.Bu sene nedense bir garibim.Hadi bakalım…

P.S: Üstteki resmi de acaba bu sene aday olacak 10 film neler olacak gibisinden bir düşünceye daldığımda gözümün önüne gelen tabloyu tamamlamak için koydum.Çok da havalı duruyor yalnız.

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin