Takip et

Haberler

Birkaç ekstra bilgi…

tarihinde yayınlandı.

The Oscar Boy sayfalarından Oscar heyecanını son sürat yaşamaya devam ediyoruz. Ama bu arada birkaç şeyi de atlamayalım diye haber verme ihtiyacı hissettim. Önce size 2 yeni bilgi vereceğim, ardından da Oscar yarışındaki son durum hakkında ufak bir yorum yapacağım… Duyurularla başlarsak…

  • Bilmiyorum farkında mısınız ama sitemiz yaklaşık 1 haftadır wordpress eklentisini atmış durumda. Sonunda wordpress uzantısından kurtulup siteyi sadece theoscarboy.com haline getirdim. Amaç? Açıkçası adres verirken uzun uzun wordpress diye bahsetmek olmuyordu. Ayrıca işleri bu derece ilerletmişken artık o uzantıya ihtiyacım olmadığını düşündüm ve kurtuldum. Bundan sonra dilediğinizce theoscarboy.com reklamı yapabilirsiniz. “Şurada gördüm ödülleri.” dediğinizde dur sitenin linkini kopyalayıp yapıştırayım demenize gerek kalmadı. Basit ve net: THEOSCARBOY.COM
  • İkinci haber ise aslında bundan çok çok daha önce vermem gereken bir haberdi ama nedense ihtiyaç duymadım. Sitedeki güncellemeleri Twitter’dan takip etmeniz mümkün. Çünkü theoscarboy kullanıcı adıyla bir hesabımız mevcut orada. Twitter sayfamızda yeni haberler haricinde ufak tefek yorumlar bulmanız da mümkün. Bundan sonra orayı daha aktif kullanmayı düşünüyorum. Kısacası Twitter hesabınız varsa bizi takip etmeyi unutmayın. Bu arada Twitter’da bizi takip edenleri, bizim de takip ettiğimizi belirtmeden geçmeyelim.

Ve gelelim Oscar yarışına… Son birkaç günde işler yine çok değişti. True Grit‘in gösterime girmesiyle yarış iyice kızıştı. Filmi izleyenlerin çoğu salondan memnun çıkıyormuş. Hatta filmi yılın en iyisi olarak görenler de mevcut. Öyle ki The Social Network ile mukayese edilmeye başlandı şimdiden. Bu arada bugün oy pusulaları Akademi üyelerinin evlerine yollandı. Yani oylama resmi olarak başlamış durumda. Kimbilir belki de şu an aralarından birileri oy vereceği filmleri seçmiştir bile.

Ben bu yıl yarışın oyunculuk kategorilerinde inanılmaz renkli olduğunu düşünmekteyim. Düşünsenize kırmızı halının en şık bayanlarından Nicole Kidman ve Natalie Portman aynı kategoride, yepyeni cicileriyle yarışacak. Hem şov, hem de adayların performansı açısından doyacağımız kesin. Görsel olarak harika bir şölen bizi bekliyor, bundan eminim. Ama ne yazık ki film kategorisi inanılmaz renksiz. Her ne kadar iyi olduğunu düşünsem de yılın en iyisi olmasına bir türlü inanamadığım The Social Network‘ün En İyi Film ödülünü almasını hakikaten istemiyorum. The King’s Speech‘i henüz izlemedim. Yorumlar “Kaliteli bir HBO yapımı gibi.” şeklinde. Gerisini siz düşünün artık… Belki aşırı popülist olacak ama Inception ya da ne bileyim, The Fighter veya Black Swan gibi bir filme ödül verilmesini tercih ederim. Ama benim fikirlerim ne yazık ki o kadar önemli değil. İş yine Akademi üyelerine kalıyor. Adayların açıklanmasına 28, büyük şova ise 61 gün kaldı. Heyecan dorukta olmasa da beklentiler yüksek… Bakalım.

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin