Takip et

Tahminler

WGA Tahminleri

tarihinde yayınlandı.

2 saat sonra Writers Guild of America da adaylarını açıklayacak. Oscar’a bir zamanlar ışık tutan, ama son 2 senedir deli saçması kuralları yüzünden WGA üyesi olmayanların aday olamadığı ödüllerde bu sene kural gereği dışarıda kalan filmler The King’s Speech, Another Year, Blue Valentine, Toy Story 3, Winter’s Bone gibi iddialı filmlerden oluşuyor. O yüzden tahmin etmesi oldukça güç olacak. Ama ben yine de şansımı deneceğim.

En İyi Özgün Senaryo
1. Inception
2. The Kids Are All Right
3. Black Swan
4. The Fighter

İlk 4 için birşeyler söylemek mümkün. Hani bu 4 adaydan birisi dışarıda kalırsa kesinlikle şoka girip isyan dahi edebiliriz. Ama 5. aday için hakikaten bir seçenek bulmak güç. Çünkü uyarlama senaryo dalındaki büyük yarışın aksine özgün senaryoda diskalifiye olanların da etkisiyle tam bir kıtlık söz konusu. Ben yine de şansımı deneyip tahminlerimi şöyle yapacağım:

5. Animal Kingdom
6. Conviction
7. Get Low
8. Somewhere
9. Easy A
10. I Am Love
11. Four Lions

En İyi Uyarlama Senaryo
1. The Social Network
2. 127 Hours
3. True Grit
4. The Town
5. Rabbit Hole

Uyarlama senaryo dalında ilk 5’in böyle olacağını garanti edebilir miyim? Sanırım evet. Rabbit Hole haricinde hepsinin yerinin kesin olduğunu söylemek mümkün. Toy Story 3 ve Winter’s Bone yarış dışı kalmasaydı tahmin etmek biraz daha güç olabilirdi. Bu dal için alternatif adaylara gelirsek….

6. Shutter Island
7. How to Train Your Dragon
8. Barney’s Version

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin