Takip et

Haberler

Akademi’den ‘makyaj’ haberi

tarihinde yayınlandı.

 

Johnny Depp & Helena Bonham Carter; Alice in Wonderland

83. Akademi Ödülleri’ne adım adım yaklaşırken kısa listeleri açıklanan bir başka dalın daha son aday adayları elimize ulaştı. Akademi’nin resmi sitesinde yapılan açıklamayla En İyi Makyaj kategorisi için seçilen son 7 şu şekilde:

“Alice in Wonderland”
“Barney’s Version”
“The Fighter”
“Jonah Hex”
“True Grit”
“The Way Back”
“The Wolfman”

Aday adaylarından bahsetmek gerekirse… Alice in Wonderland, The Wolfman ve True Grit kesinlikle beklediğimiz filmlerdi. The Way Back? Tamam belki ilk 10’uma koymuştum ama tüm ödül sezonu boyunca görmezden gelinen bir filmin böyle bir son 7 içerisine girmesi şaşırttı. Bu demektir ki The Way Back‘i birkaç teknik kategoride görebiliriz ya da hiç görmeyedebiliriz. Ama en azından şimdi film için bir umut var. Barney’s Version zayıf bir ihtimal olmasına rağmen çok da şaşırtmadı. Aynısı Jonah Hex ve The Fighter için de geçerli. Yalnız buradan hangi 3 filmin aday olabileceğine dair kesin bir tahminde bulunamıyorum. Büyük ihtimalle 2’si Alice in Wonderland ve The Wolfman olur ama üçüncüsü bu dalda farklı adaylar ağırlamayı seven Akademi üyelerine kalmış durumda.

Bu arada Black Swan, Shutter Island ve Inception görememek üzmedi değil. Ama sade çalışmalardansa göz boyayan şeyleri tercih eden bir insanlar topluluğundan bahsettiğimiz için çok da tepki veremiyorum. Diyecek söz yok.

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin