Takip et

TV

TV Günlükleri 31.10-06.11

tarihinde yayınlandı.

Öncelikle TV Günlükleri‘ni asıl gününde değil de bugün yazdığım için özür dilerim. Bayram sebebiyle ufak bir tatil yaptım ve tabi o arada diziler de kaçtı. Ancak bugüne yetişebildi geçen haftanın dizilerini bitirmek. Pek diyeceğim bir şey yok geçen haftaya dair. Çok güzel bir hafta geçirdik. Listeye girememiş olsa da Glee, Saturday Night Live ve Parks and Recreation da başarılı bölümlerle karşımıza çıktı. Geçtiğimiz hafta başlayan yeni AMC dizisi Hell on Wheels kanalın diğer dizileri Breaking Bad, Mad Men ve The Walking Dead‘e ayak uyduracak gibi gözüküyor. İlk bölüm çok sürükleyici değildi ama hikayeye giriş oldukça uzun olmasına rağmen başarılıydı. Tabi ilk 5’imiz bambaşka. Asıl onlardan bahsedelim…

#5: 2 BROKE GIRLS, and the pretty problem

2 Broke Girls çok ilginç bir dizi. Bazı haftalar gerçekten çok gülüyorsunuz, bazı haftalar ise “Ben bu diziyi neden izliyorum?” sorgulamasına giriyorsunuz. Bu haftaki bölüm kesinlikle güldürenlerdendi. Çok yaratıcı olduğunu söyleyemem. Eğer izlediyseniz özellikle o İtalyan kuzenlere hadlerini bildirme kısmı klasik bir hikaye. Neredeyse her “girl power” filminde / dizisinde izliyoruz. Ama Kat Dennings‘in çok şahane olmamasına rağmen kendini izleten performansı sayesinde epey güldük eğlendik. Ben Dennings‘in adını yılın sonunda Emmyler’de göremiyorum. Öyle bir ihtimal olduğuna da inanmıyorum. Sadece izlemesi çok keyifli bir aktris olduğunu söyleyebilirim. Ve kesinlikle başroldeki diğer isim Beth Behrs‘den sahne çalıyor. Hatta Behrs‘in Kat Dennings‘in yanında zayıf kaldığını söylemek mümkün.
Spotlight: Kat Dennings (Max Black)

#4: MODERN FAMILY, treehouse

Modern Family sezonun en iyi komedi dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Bu hafta Leslie Mann, Chazz Palminteri ve Jennifer Tilly‘yi konuk oyuncu olarak izlediğimiz bölüm oldukça iyiydi. Her ne kadar dizi üçe bölünmüş olsa da sanki ekmeğinin çoğunu Cam ve Mitchell’dan yiyiyorlarmış gibi geliyor bana. Tabi Dunphy çocuklarını da es geçmemek lazım. Bugüne kadar izlediğim en iyi Modern Family bölümlerinden biriydi diyecek kadar iddialı bir şey yoktu lakin özellikle Leslie Mann‘ın karakteri diziye renk kattı. Umuyorum ilerleyen bölümlerde Modern Family‘ye bol bol konuk oyuncu katılır. Geçtiğimiz sezonlarda Matt Dillon, Shelley Long, James Marsters ve özellikle Nathan Lane‘in performansına hayran kalmıştık. Beklemedeyiz.
Spotlight: Leslie Mann (Katie)

#3: THE GOOD WIFE, executıve order 13224

The Good Wife belki de sezonun en iyi bölümlerinden biriyle karşımızdaydı bu hafta. Normal dramasından sıyrılıp işin hukuk kısmına ağırlık veren bu bölümde True Blood‘ın Arlene’i Carrie Preston‘ı izledik. Hazır konu yine konuk oyunculara gelmişken acaba bu sezon Mamie Gummer‘ı tekrardan görebilecek miyiz? Keşke kadroda daimi bir rolü olsa. Ya da direk Gummer‘ın karakteri için spin-off yapsalar… Hayalden kim ölmüş? Neyse. Tekrardan konumuza dönersek. The Good Wife bu hafta televizyonun en iyi dizilerinden biri olduğunu hatırlattı. Eminim yıl sonunda Emmy için başvurulurken bu bölümün de adını duyacağız.
Spotlight: Julianna Margulies (Alicia Florrick)

#2: BOSS, swallow

Boss üç haftadır bir şekilde devam ediyor. Geçen hafta yine iki numaradaydı Reflex adlı bölümüyle ama ne yalan söyleyeyim galiba bugüne kadar yayınlanan en iyi bölümü Swallow idi. Kelsey Grammer‘ın şahane performansından gözümü alamadığım için diğer oyunculara pek yer veremiyorum Spotlight köşesinde. Lakin Boss‘ın tüm castı harika bir iş çıkarıyor. Bu hafta hikayenin artık nereye gideceğini de yavaş yavaş kestirmeye başladığımız için iyice keyifli bir hal aldı. Çok geç olmadan başlayın derim. Yıl sonunda pek çok ödülde Boss‘ın adını duyacağımıza eminim.
Spotlight: Kelsey Grammer (Tom Kane)

#1: NEW GIRL, naked

Başından beri pek taraftarı olmadığım ama beni çok da rahatsız etmediği için izlediğim New Girl sezonun en iyi bölümünü yayınladı (Galiba listedeki çoğu dizi için aynı şeyi söyledim.). Zooey Deschanel‘in her rolünde aynı kadını canlandırmasından bana fenalık geldiği için bu bölümde Jess’in dışına çıkıp “çıplaklık” üzerinden oldukça komik espriler yapan ve işi sulandırmayan güzel yazılmış bir bölüm izlemek iyi geldi. Her sahnesinde kahkahalar attım. Hatta o kahkahalar sırasında ben bile kendime şaşırdım. Yine de New Girl‘ün akıbetini çözemiyorum. Ya sıradan bir komedi olmaya devam edecek ya da yükselip zirveye tırmanacak. Ortası yok.
Spotlight: Jake M. Johnson (Nick) 

Devamını oku
Yorum Yapın

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin