Takip et

Haberler

Yeni prodüktör Brian Grazer

tarihinde yayınlandı.

Brian Grazer

Geçtiğimiz haftadan beri Akademi’nin gündemi epey yoğun biliyorsunuz. Brett Ratner‘ın basın toplantısında homoseksüellere kabaca “ibne” (fag) kelimesini kullanması üzerine tüm basın ayaklandı. Ratner hafta başında özür diledi ama bu yeterli olmadı. Akademi’nin skandallara karşı olan kesin tutumu yüzünden Ratner 84. Akademi Ödülleri’nin prodüktörlüğü görevinden istifa etti. Hemen ardından da Ratner‘ın sunucu olarak seçtiği Eddie Murphy görevden çekildi. Akademi aynı gün içerisinde nasıl başardı bilmiyorum ama bence çoktan planlanmış olarak Brian Grazer‘ı göreve getirdi.

Grazer bugüne kadar 4 kere Oscar’a aday olmuş ve A Beatiful Mind ile En İyi Film dalında ödül kazanmış ünlü bir prodüktör. Nasıl bir törenle karşılaşırız bilemem lakin bu sene J. Edgar‘ın prodüktörlüğünü yapan Grazer aday olursa ilginç bir görüntü oluşacak. Peki genelde daha önce çalıştıkları isimleri sunuculuğa çağıran prodüktörleri düşünürsek Grazer kimlerle çalışabilir? Son dönem işlerine bakarsak Tower Heist‘dan Ben Stiller‘ı pek ala sunucu olarak seçebilir. Aynı zamanda Arrested Development‘dan Jason Bateman da bence Grazer‘ın yapabileceği bir sürprize dönüşebilir. Ve bence inanılması güç ama Tom Hanks‘le olan çalışmaları da Grazer‘ı böyle bir serçim yapmaya itebilir. Oldukça da ilginç olur zannediyorum. Tabi Hanks kabul eder mi bilinmez. Büyük ihtimalle yeni sunucu da çok kısa bir süre içerisinde açıklanır. Beklemedeyiz.

Devamını oku
2 Comments

2 Comments

  1. shifty

    10 Kasım 2011 at 15:26

    valla saydığın isimler oldukça iyi bence. özellikle eddie murphy’i düşünürsek 🙂 bu arada ciddi ciddi soruyorum. eddie murphy’nin ismi açıklandığında sevinen tek bir insan göreniniz oldu mu? ben görmedim

    • umurtas

      10 Kasım 2011 at 15:27

      Ben de görmedim! Eddie Murphy’nin gidişine daha fazla sevinemezdim. Hani iyi ki Brett Ratner koca çenesini kapatamamış bile diyebilirim.

Yorum yazın...

Oscar Boy sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin